Gott Nytt År !!!

Ja jag kommer nog aldrig bli en RIKTIG bloggare, men iofs har jag aldrig eftersträvat det heller. Jag är såååå dålig på detta just nu,men ibland har man ju lite att göra.
Vill i alla fall önska ALLA :


 


Tenta resultat

Går in på skolans sida gång på gång, nääääääääääääääääääääääär kommer resultatet??? Jag vill veta nuuu, helst igår. Hoppas vi får svar i morgon, pust.
Tänk om det är omtenta ?! Näe vet du vad,inte rå.

Rå skinka

Denna jul är ett minne blott =) Inget dåligt minne! Men det är så skönt när det är över,fast det är mysigt att träffa alla i familjen. Det är faktiskt det bästa, att vi samlas.

Min mamma är lite snurrig, men på ett gulligt sätt. Hon köpte först en skinka innan jul som hon hade på smörgåsar. Nästa skinka hon köpte tog hon med till min syster som vi var hos på julafton. Den var griljerad och fin MEN när vi skar upp den upptäckte vi att den var RÅ. Mamma trodde hon köpt en kokt skinka, så hon gjorde som med förra skinkan bara griljerade den. Ha ha ha
Kan säga att vi inte åt den =) Ja hon är gullig lilla mamma, och vad gjorde väl det ?? Absolut ingenting, vi klarade oss bra utan skinka =) finns ju en hel del annat gott att äta på julbordet!!

Men hon ser till att vi får många minnen att skratta åt lilla mamma !!

GOD JUL !!

Jaa, om cirka 24 timmar sitter vi alla och andas ut ,och tänker att det är skönt att det är ett helt år kvar till nästa gång =)

Jag hoppas alla får en riktigt bra dag !!!!!!!! 


PUSS PÅ ER =)

Julshoppa ?? !! No no no

Jo, jag undrar om det finns någonstans man kan beställa sina julklappar och sen få dem hemkörda till dörren??? Alltså jag kan slå in dom själv,bara jag får hit dom !!!
JAG VILL INTE GÅ UT PÅ STAN OCH STÅ I LÅNGA KÖER................ja ja ja jag veeet,skyll mig själv att vara ute i sista stund som de flesta =)


  


natti trött

Kan väl säga att jag är lite trött i mössan just nu,men nu har jag endast 3 nätter kvar att jobba detta år. TJOHO vad bra tycker jag =)

Sen nästa år så blir det bättre och det tycker jag ju också är bra!!!

Om 3 timmar får jag gå hemåt eller åka =) hoppas innerligt att jag kan sova ett par timmar då. Undrar varför man är så trött nu ,men så fort man kommer innanför dörren hemma så är det ändå svårt att sova, hm!

Hörs, tjing


Hysteriskt

Som alltid dagarna före julafton är ALLT och nästan ALLA hysteriska. Förstår inte varför det är så här varje år. Man vill ju inte vistas utomhus just nu och definitivt inte vara nere på stan. Men som ALLTID kommer det inom några dagar bli helt stilla precis överallt. Och sen kan vi alla andas ut för det här året =)

Suck

Snacka om att det är så jäkla seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegt just nu. Men det hör väl juledagarna till! Blä och urk

Bla bla

Jisses vad kallt det är,känns lite frostigt på tangentbordet :)
Näe, inte riktigt kanske men nästan. Nu är skolan färdig för denna termin,så himla skönt. Och nu är det 3 månaders praktik kvar,känns lite overkligt med tanke på att det varit så jäkla intensivt länge nu.
Snö är det gott om nu, både bra och dåligt kan jag tycka. Bra för alla barn som vill åka skidor eller pulka och sen är det alltid mysigt med en vit jul. Men samtidigt är det jobbigt att skotta fram allt utomhus,fast å andra sidan kan jag ju ha det som träningspass =)

oj oj oj

Ja, jag kan verkligen tänka mig in i denna bild just nu! Skulle ju inte vara så jäkla dumt att gå barfota på stranden!
I LIKE


Fy för i otäckt

Jag hittade denna bild och känner att jag tog ett jäkligt bra beslut, när jag slutade röka. Hujeda mig vad otäckt! Nu förstår jag ju förstårs att efter alla år som rökare, så ser mina lungor inte så fina ut. Men de har fått en chans att behålla det tillstånd de är i nu =)


Riktigt obehagligt vad vi gör mot vår kropp!!


Smörig konst


Ja,varför inte, man kan ju göra konst av det mesta. Men inget jag skulle vilja kladda med =)










VARFÖR ??!!

Återigen har jag ätit middag så jag knappt kan gå. Återigen känns det som om jag faan ska spy. Jag blir såå jäkla trött och förbannad på mig själv. Varför kan jag aldrig lära mig ,att jag blir mätt på hälften av den mat jag tar??
Så sjukt trött på mig själv.....hur löser jag nu detta? Att lära mig äta mindre alltså ??


ARG på mig själv, urk!!



Jisses Amalia

Vad jag bloggar dåligt nu för tiden, men men men ibland kan det bara bli så. Och nu blev det så =)
Jag har ju haft det sista med tentor och grupparbete och nattjobb och det och det och så.
Det börjar så smått lugna ner sig lite nu och skönt är väl det, man behöver ju lite lugn också.

Idag ska jag jobba...natt...som vanligt. Men det är snart över. 1:a januari ska jag, näe vänta lite nu ehh jag menar 4:e januari. Då minsann börjar min praktik och hela januari ska jag befinna mig på Akuten, kul kul =)


Plus

Jag tror minsann det börjar bli plusgrade, för jag har börjat tina upp igen. I like =)

Kallt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag håller på att formas till en isbit och det är inte skönt vill jag lova. Ska sätta mig på en brasa så jag smälter. Vill ha varmt.....jättevarmt.


seg deg kanske borde baka

Då börjar man komma tillbaka till verkligheten igen, jobbat natt och då blir man lite skum. Hjärnan min blir skummigare =).
Är lite frustrerad då vi borde fått svar på operationstentan NU typ IGÅR. Är inte kul att vänta när man vet att de borde lämnat ut om man klarat den. Men men den som väntar på något gott.....hoppas jag i alla fall.

RSS 2.0