Hejsan Hoppsan

Jorå,hittar hit då och då =) Mer sällan just nu =) men va fasiken,det är lite mycket nu =) MEN nu börjar det dra ihop sig ordentligt =) SISTA praktik dagen i morgon, sen är det 2 skoldagar, Tisdag och Onsdag nästa vecka =) Och på Onsdag tar vi EXAMEN =) =) =)
Mitt liv kommer bli ganska så förändrat...oj oj oj!
Och det bästa av allt.......mer tid!!!!!!!!!!!!!

Så är det med det =)

Pust

Här sitter jag igen...med en Nutrilett drink :) Alltså IGEN! Varför är det så in i helsikes svårt när man kommer över de 40 (åren) att hålla lite bra vikt? Ja, jag är inte överviktig, men jag får inte på mig förra sommarens kläder.Byxorna får jag upp men de går inte att knäppa.
Så nu sitter jag här igen och snart ska jag gå upp och ställa mig på lilla crosstrainern. Jag ska banne mig plocka bort de extra kilona som envisas med att hålla sig kvar, så det så !!
Tjoho nu tränar vi ! Yeah!

Trött

Ibland är man trött och ibland tröttare men jag är just nu tröttast

Dumt

Är det smart att använda långfingret för att känna om stekpannan blivit varm??????

Svar: NEJ!

Sön Dag

Solen skiner och egentligen borde man vara ute i det fina vädret =) men jag måste städa =S

Vann rätt låt????

Nej nej nej,Anna sjunger jättefint och har en bra sång. MEN när ska sverige lära sig?? Den låten kommer inte komma någonstans i Norge,tror jag ialla fall !!

Bre gott !!

Har ni inte provat detta smör ännu så är det definitivt på tiden, man blir inte besviken och det är värt varenda öre! MUMS =)


Sallad är gott!

Tjingelong..efter dagens operation får det bli sallad till middag =) Inte för att jag är så kvackelmage av mig, men ibland sitter en sallad så bra. Och just nu känns en sallad väldigt fräscht.
Tränat en timme efter hemkomst..duktig flicka! Nu jäklar ska kondisen upp en gång för alla,har ju som sagt var ett simtest att göra snart.





Simintyg

Jag måste göra ett simtest på 200 meter och få ett simintyg..hm jag äger ju inte ens en bikini eller baddräkt. KATASTROF! Det är jäkligt länge sen jag besökte ett badhus. Typ på 80-talet =) åh herre jösses. Finns det en baddräkt med snörning där bak så jag kan dra in kuddarna på sidan??????




Snart så...

Herre jösses vad lite jag skriver,men så kan det va och så har det blivit. Är ju nu på slutet av min praktik, så det är inte så konstigt att all min tid bara försvinner! Och just nu ska jag sitta och slutföra mina examensuppgifter. Pust stånk o stön =)
MEN, snart är det färdigt och det känns ganska så bra. Eller jäkligt bra =

Tjoho

True Blood Säsong numer två har börjat =) NICE


NU RÄCKER DET

JAG VILL INTE HA MER SNÖ NU,DET RÄCKER VÄL FÖR I F..N! HAR ALDRIG VARIT SÅ TRÖTT PÅ NÅGONTING SOM JAG ÄR PÅ DENNA SNÖ!
SPORTLOVET ÄR JU OCKSÅ ÖVER SÅ LÄGG AV.....NU PÅ MOMANGEN

TACK PÅ FÖRHAND!

ps. om någon kan en omvänd regndans som får det att sluta snöa,utför den nu,tack


RSS 2.0