Imse vimse spindel

2 dagar i rad har jag hittat små spindlar här och där.Ja inte jätte många men ett par stycken, och jag är inte ett så stort fan av spindlar. Men så länge de är små är det okey, MEN så kom jag på att de små rackarna måste ju komma från NÅGON. Och nu blev det mindre kul, för nu tänker jag att det måste sitta någon mycket större rackare någonstans i huset och klämma ur sig alla små...... =(
Och hur lätt är det att hitta den?? Kommer nog inte hända!Jag fasar för hur många som kryper omkring här och där...fy föri basken.

Erkänner

Okej, det blir ju faktiskt ganska mysigt när man börjar pynta =) Så idag är motivationen bättre och jag ska fortsätta göra så där riktigt mysigt. 1:a advent idag,går man ut så känns det ju inte riktigt så. Men man kan ju hålla sig inne när man blir färdig med allt pyntande, hi hi !




1:a Advent

I morgon är det första ljuset som ska tändas, men jag kan ju inte påstå att det känns precis juligt just nu. Jag har börjat städa och plocka fram alla saker som ska ställas fram här och där, men näe det tar emot lite. Solen skiner och det är grönt på backen,det hänger till och med en massa vindruvor kvar på vindruve växten! Men men sakerna ska upp,fast det kommer nog ta ett tag! Motivation.....den saknas!!!

Ont i nacken

Har suttit alldeles för länge vid datorn! Undrar varför då,då? Jo för att det bara blir så ibland,ha ha ha. Ibland?! Jo jag tackar jag! Alla sitter nog ganska länge framför sina datorer,så det så


Snart så

I am a god girl =0) Hemtentan i Intensiv vård är nästan färdig....grupparbetet om trepanation alldeles snart klar.Sååå nu är det snart jullov och sen med början i januari, 3 månaders praktik.Sen är jag fääääärdig. WUHU =) happy

vaccinationets biverkningar

Alltså nu blir det så där konstigt igen, en man har dött av vaccinet! Huga då !
Eftersom jag tagit vaccinet och hela tjocka släkten med mig, så är det klart man blir lite nervös. Eller nervös, man kanske blir lite hypokondriker.
Jag har haft en liten skum hjärtklappning sen jag tog vaccinet, eller den kom någon gång strax efter i alla fall. Såå nu tänker jag ju förstårs om det är något man kanske ska kolla??????
Men sen samtidigt så är det ju faktiskt typ 3,3 MILJONER människor som vaccinerat sig, och egentligen kan man ju inte påstå att det hänt så mycket om man tänker på den siffran.
Näe det är nog ingen fara, eller????




Frosseri

Jepp, jag köpte en påse med jordnötsbågar som jag bara älskar att knapra i mig,nu är  hela påsen slut, var iiinga problem att få i mig hela den.
Men nu mår jag illa och har ont imagen :S

Ja skyll mig själv som frossar på detta sätt............blä

Trött o magont

Jönköping 06.30-16.30 tur och retur resa sätter sina spår. TRÖTT
Har lite ont i magen,kanske dags att inte flytande föda ett tag??
chip chop

SEEEg

Jisses vilken seg dag,eller seg o seg. Haft mycket skol arbete,skriva rent grupparbetet. Borde varit klart för länge sen,men jag har slarvat lite. Och givetvis får jag skylla mig själv,men nu är det färdig skrivet. Nu är det bara att ta tag i nästa arbete, har seminarium på skolan på tisdag. Har INTE läst klart det jag skulle, men ska försöka hinna det i morgon. I kväll går det ju inte för jag ska se Filip och Fredrik =) Det kan man ju bara inte missa, och innan jag sätter mig ska jag steka ägg. Är grymt sugen på äggmacka och varm choklad. Så får det bli !!!!

Någonting

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, solen har ju fasiken varit framme hela dagen. Skulle ju kunna tro att det är vår. Inte sjutton har man lust att pynta för 1:a advent ialla fall.
Har snurrat runt lite över allt idag, Ikea,Mio,Biltema och slutade rundan på Thai !! Mums filibaba säger jag,så jäkla god mat och proppmätt blev jag som alltid.

Igår handlade vi en ganska onödig pryl....en våg som mäter kg,fett,vattenmängd och muskelmassan.
Jag kan säga så här: TYCKER MYCKET MER OM DEN GAMLA VÅGEN.
Men efter att ha sett min fettmängd i procent så kommer löpbandet inte stå och bli dammigt ialla fall.

Så varför sitter jag här? Nä, mot löpbandet!!!!


Jenka shake & Funny

Åhh vad glad jag blev när jag hittade en påse med blandad nostalgi. Men den utbyttes i frustration efter att jag stoppat munnen full. VART ÄR SMAKEN FRÅN FÖRR???? me vill ha.....fii fasiken vad jag blev besviken. Inget fel på smaken i och för sig, men jag ville det skulle smaka lika dant som när jag var mindre. Ja ja man kan inte få allt,inga fler påsar för mig. jag får testa Hubabuba istället =)

2 nätter Zzz

Då är natt 2 avverkad. Har klarat av att sova ett par timmar sen jag kom hem i morse. Så denna dag blir lite i dimman eller dvalans tecken.
Man eller inte man, JAG blir ju lite bakfull efter jobbade nätter.Eftersom jag inte kan sova så länge, men efter mars kommer jag gå över till andra tider :)

För en lite stund sen tittade solen helt plötsligt fram,men den sa bara tittut och försvann igen. Så nu sitter jag här och hoppas att den kommer tillbaka och stannar en stund.

I love värmegolv

Vi har värmegolv på toaletten och i hall som går ihopp med ett litet rum. När man är lite frysen är det helt underbart att lägga sig på golvet. Då blir man varm igen....gäller att det är rent på golvet =)

bla bla

Trött, tröttare, jag är tröttast. Har jobbat natt och här sitter man framför datorn...sinnessjukt. Men ska väl vila lite.Har fortfarande ont i huvudet ,men det sitter över tinningarna. Himlars skumt :S

Headejk

I have a headajk...phu! Undrar bestämt om det är vaccinet som spökar lite???? Har egentligen haft huvudvärk sen jag tog sprutan förra veckan. Men jag ångrar det inte,hellre lite huvudvärk än att ligga sjuk länge. Om jag nu hade fått den vill säga =O)

Jaha,håller på och renskriver mitt arbete från skolan om trepanation (hjärnoperation). Det jag önskar mig nu är en sekreterare som kunde ta diktamen. Jag är sååå lat just nu att det skulle vara skönt att slippa skriva. Och så kommer jag på, att det är ju just precis det jag gör nu. Ehh okey,jag börjar renskriva mitt arbete nu då,istället för att skriva på bloggen !!

see you too

Ja ja

Jag SKA skriva klart skolarbetet,lite slö o slapp =0) Alltså, det är nästan klart ska bara renskrivas nu. Skulle varit klart igår typ,men så kan det gå.
Har idag diskuterat hur chefer egentligen får bete sig,ska en chef få trycka ner sin personal om och om igen utan att något händer???Det är ett märkligt fenomen som tyvärr förekommer mer än man tror. Det  sorgliga är att fackförbund och de högre över cheferna inte lyssnar på problemen som finns. Hade de lyssnat på "golvfolket" skulle vården över lag vara mycket bättre.För är det en nedtryckt personalgrupp som inte har ett fungerande chefsskap, kan det bara resultera i kaos. För hur det än är så är det ledarskapet som speglar av sig på "golvfolket"

Nä, önskar att fler vågade ta tag i saker och säga ifrån!!!

Jag kan jag med

Min dotter pratade häromdagen om att det är många som plutar (stavas det så?)med sina läppar när de fotograferas!!  Jag med kan, hi hi  =)




Brådis

Idag är en dag fylld av lite ärenden hit o dit, också lite telefonsamtal hit o dit. Meeen en jätteviktig uppgift idag ,är att ta tag i  skolarbetet om trepanation. Tjoho vad jag måste sätta fart. NU!

Big time ilsken :(

Såå jäkla bra dårå!! Dessa förbaskade blåsor börjar bli ett stort irriterande inslag i min mun!!
Och jag undrar WHY????

Besök någon annan ett tag nu,snälla!!

Nytta o Nöje =)

Om man skaffar en löpmaskin (gjort)  sen sätter man upp en tv framför  (gjort)  kopplar in en dvd (gjort) så kan man titta på filmer eller serier under tiden man tränar....suveränt.
Så nu har jag förenat nytta med nöje flera gånger idag,och det känns inte ens jobbigt !!

Men nu är det dags för Vem kan slå Filip och Fredrik....mot soffan.

ps. har skaffat en födelsedagspresent till jenny idag...men säger inte vad :)

Okey...ska det göra ont nu?

Trodde faktiskt att det inte skulle bli mer av vaccinet.Men nu har jag ondare i armen än jag hadde igår. Fast å andra sidan får man ju ont av så gott som alla vaccinationer man tar!
Ja,så det är väl bara att vänta och se om det blir något mer =)

Har tråkigt,så jag plöjer igenom Soprano serien!!

Lördag

God Morgon! Sov läääänge idag,kroppen är lite trött.
Men jag tror inte allt beror på vaccinet,utan jag tror att det varit mycket som varit tufft att ta tag i.Det brukar ju komma lite i efter hand.

Vad göra idag? Har inte bestämt mig riktigt ännu...

Trots vaccin är dagen okey!

Idag är jag lite seg, aningens huvudvärk och lite ont i armen. Men än så länge känns det inte så vidare värst konstigt. Det är nog som en av mina döttrar sa, att man går och känner efter hela tiden om man faktiskt inte blivit lite sjuk av vaccinet =)
Det är ju inte lite rykten som går om detta vaccin,så lite nervös måste jag nog säga att man var då man tog det.
Mina 2 tjejer som också tog igår känner sig lite frysna,en av dom har lite feber. Men allt verkar över lag okey med dom också.
Så jag måste nog säga att just nu känns dagen okey,hoppas den fortsätter vara det!!


Vaccin

Dåså,då har man tagit vaccinet mot svininfluensa! Känns inget konstigt än så länge =)

Tungt, men nu är han hemma!

Jag har ju väntat på den här dagen,väntat på att de ska ringa och säga att jag kan hämta Baloo. Våran hund som fick somna in den 23oktober.
Idag ringde dom från veterinären,han skulle få komma hem igen.
När jag åkte ner till veterinären kände jag hur det knöt sig i magen,jag skulle hämta hem Baloo.Ville givetvis hämta honom direkt,han skulle hem bums. Men när jag kom fram kunde jag inte gå ur bilen, försökte samla mig om och om igen.Men jag kände att det var så absurt att gå in och hämta en kartong med en urna i.Och i den urnan ligger då våran super mysiga lille kille Baloo!
Efter en stund fick jag ringa efter min lilla syster som fick komma och gå in och hämta honom åt mig, inget roligt att be henne om. Men hon fixade det,så jag kunde ta honom och åka hem.
Nu är jag tung i huvudet och jätte trött,men det är så skönt att han är hemma igen!!



JAG ÄR TRÖTT

Det måste vara något konstigt i luften, jag är konstant trött.Det går inte över,i och för sig kanske det beror på att det är så jäkla mörkt ute. Man måste ju tända lampor redan kl 13.00 för att se vad man gör inomhus.Ja käre nån då..
ELLER så håller jag på att bli sjuk,kanske de hemska baseluskerna har börjat sitt intåg i min kropp. De är på gång att ta över och jag kan ingenting göra.Bara att vänta och se :S
Jag jobbar idag,natt. Det passar ju alldeles ypperligt bra, just nu när jag knappt kan hålla ögonen vidöppna. Men en balja kaffe och några tändstickor så fixar jag detta. Alltså jag FIXAR det...precis ,jag fixar det...eller så hittar de mig sovande i något hörn på jobbet i morgon bitti,ha ha ha.
Undrar om jag får söka nytt jobb då???????

Bah

Jaha ja..då blev det kväll idag också :) Suttit framför tv:n och sett Fredrik o Filip vinna idag och nu fastnade jag framför datorn för .....tjaa.....7:e gången i dag...kanske?!
Börjar helt ärligt få lite ont i baken, eftersom jag suttit mer än jag gjort något annat idag. Men va fasiken...det är ju söndag :) Och söndag vet ju alla att det är vilodag!

Nä nu flyttar jag nog ändan från denna stol till ett mjukare ställe...sängen =)


Ibland så skulle man vilja...........................

Jag ställde mig på vågen igår och såg att jag gott ner från 69 till 67 kg. Sa det till maken som stog bredvid och han svarade "jaha,men det syns inte" .

:( :( :( :(
AAAAARRRRRRGGGGGHHHH, det var ju precis det svaret jag ville ha....................

Jepp jepp jepp

Dåså,allt gick bra! Dotter är i säkert förvar hemma =) Så Jenny och jag behövde inte kasta oss på ett plan till Italien...bra där!

Har bestämt mig för att ta influensavaccinet på fullaste allvar nu. Jag känner att jag inte vill gå omkring och kanske vara smittbärare. Tänk om jag skulle smitta någon stackare som är i riskgruppen och som INTE KAN ta vaccinet. Och som sen blir dödssjuk.....nä hujedamej.
På tisdag står jag i kö, så det så! Bara det nu inte tar slut :S

ps.  Kim och Jenny,ni måste också följa med.

så kan det va

Hjärnan har stannat av....precis just nu....kanske den håller på att slås ut....av baskelusker...aarrghhh.
Nä,inte än ialla fall,men helt seriöst är den seg som tuggummi.

Pratade med min yngsta dotter idag på telefon,hon befinner sig just nu i Kroatien. Jag fick veta att hennes pojkvän insjuknat och ligger jättesjuk. Ja,då börjar paniken växa lite i maggropen kan man säga. Hon ska nämligen flyga hem på fredag, pojkvännen ska vara kvar (han tränar i simlaget där just nu) till saken hör att han ska skjutsa henne till flyget.
OCH flygplatsen är INTE i Kroatien (går inga flyg dit han bor) utan hon flyger hem från venedig!! Jorå, om han nu ligger däckad, hur hittar hon dit alldeles ensam??? SUCK...magoro på hög nivå. Och tänk om hon blir sjuk nu...tänk om det är otäcka influensan.
Ja, JENNY då är det bara för dig och mig att packa och åka ner. Ska prata med henne i morgon igen...hoppas hoppas det ordnar sig med resan till flyget.

Angående svininfluensa o vaccin

Det känns som om man ska välja mellan pest eller kolera, ta vaccin eller inte ta vaccin. Jag hade verkligen bestämt mig för att ta vaccin. Sen kommer jag till jobbet, en arbetskamrat som tagit vaccinet har fått "suddig" syn?! Och fortfarande en vecka senare ser hon suddigt.
Man har ju hört om armen som domnar bort och frossa,feber och huvudvärk.
Men jisses, kan synen bli sämre för alltid. Jag tycker det är riktigt obehagligt, vad finns det mer för konstiga biverkningar?????

Det som inte gör saken bättre är att vi nog fått besök av svinis på jobbet. En arbetskamrat ligger däckad och man misstänker svininfluensa. Om det nu ÄR svininfluensan, kommer vi nog bli sjuka en efter en. Och drabbas på lite olika sätt beroende på hur mottagliga vi är. Så frågan är, ska jag ta vaccin och kanske få en massa konstiga biverkningar. Eller ska jag invänta influensa baskelusken?
Det lutar nog åt att jag kommer ta vaccinet i alla fall. Men en liten tanke....vad händer om jag fått svinis baselusken och tar vaccinet samtidigt?????????? Jag kanske får egna biverkningar:





Sömnbrist som vanligt

Ja,då har man jobbat natt, och vad är klockan? Just nu 09.47,sover jag? Nej nej,självklart inte!
Varför går jag in i något sorts andra varv när jag kommer hem? Säg det..säg det.
Jag kommer att vara jätte trött om ett tag ,så jag kommer att lägga mig på soffan framför tv:n. Och då kommer förhoppningsvis min john blund.
Jag har ju en stor jäkla blåsa mitt på tungspetsen,den känns aningen lite bättre, men den försvinner ju aldrig. Ska man behöva skära bort skiten? Nä då får jag ju mer ont =)  Men det är sååå irriterande!!!
Och i går när jag kom till jobbet fick jag förklara att, nä jag har inte druckit. Eftersom jag sluddrar lite pga blåsan. Bort fula blåsa bort!!!!!!!!!!!

God eller bättre Morgon

Ja nu känns det lite bättre, blåsan i munnen har värkt sönder. Herre jösses vad den har gjort ont. Värsta jag haft någonsin, eller kommer ihåg i varje fall. Men jag kan faktiskt inte minnas att jag haft en blåsa, som jag vaknat av på natten för att den gör ont?! Men det gjorde denna, aj aj aj.


Dagarna känns lite mer okej just nu, men i mellanåt får jag ont i hjärtat. Måste säga att det är tyst utan Baloo. SUCK!


På onsdag är det begravning för min yngsta dotters klasskamrat, Tino. Han blev 22 år, så himla onödigt att behöva dö så ung.




RSS 2.0