Bra / Dåligt

Idag ska jag hämta min systerdotter för en shoppingrunda på stan. Min syster fyller år på söndag och då är det bra att ta till lite hjälp.Och det finns ju ingen bättre hjälp än Tindra 7 år,tänkte vi skulle hitta en fin skolväska till henne också. Hon ska ju börja 1:a klass nu efter sommaren =) Vi skulle shoppat igår egentligen men hon var lite upptagen med en kompis,så moster fick lugnt vänta tills idag !
Har varit lite seg i mitt bloggande,men så kan det ju vara. Jag har ett extremt jobbigt beslut framför mig och resten av familjen, angående vår lilla hund .Och jag kan säga att jag hatar denna situation vi befinner oss i, jag mår illa. USCH!


Min nya kofta!

Jag är såååååååå supernöjd med mitt köp idag!!!!


Tråk!

Just nu är det så så så tråkigt,men vem bryr sig !?

Grilltajm

Jepp nu ligger köttet på grillen!

Så söööt!


AJ

Har enormt skitont i nacken,och jag vet inte varför. ja det är ju super bra...........

Cab

Idag är så fint väder och solen står högt upp på himlen,så jag tänkte att idag tar jag caben till jobbet!
Men sen i ett ögonblick kom jag tillbaka till verkligheten , jag har ju ingen cab!!!
Ja ja så kan det va !!


Vädret!?

Jisses amalia vad det blåser!!! Skulle cykla till jobbet idag,men jag tror nog det får bli bilen istället. Vädret är verkligen upp och ner,hoppas det hinner bli lite sol innan jag börjar,så jag hinner sola lite!
Har för övrigt en seeeeeeeeg förmiddag,funderar på att färga håret! HM det är nog en bra ide.

Svininfluensa :S Huga

Alla har vi ju senare tid fått bekanta oss med ordet Svininfluensa. Och man har väl reagerat som vanligt och inte riktigt satt sig in i eller förstått, hur illa och otäckt det faktiskt är.
Hela tiden blir det fler och fler som drabbas,och frågan är om man har en plan  när det verkligen bryter ut?Kan man vara tillräckligt förbered? I tidningen idag står det att man redan nu bör se till att ha en helt klar plan och att det finns en risk för en Tsunamisituation. Vilket är mycket otäckt..
Själv ska jag undvika offentliga toaletter,tvätta händerna mer än ofta,och faktiskt försöka tänka på att man inte behöver ta i hand när man hälsar....finns säkert fler saker man bör tänka på.
Obehagligt är det i alla fall !!!!!!!

2 dygn

Nu är jag tröttare än tröttast,2 tidiga helg morgonar! Shit vad bra med sov morgon i morgon =)

Morgontrött =S

Jag är galet trött,eftersom jag jobbade morgontur gick jag upp tidigt!Och tidigt är för mig 06.45....Jag är definitivt ingen morgon människa.Kvällspassen känns mer humana,och man är människa hela dagen efter ett sådant pass. Ja,nästan jämnt förstårs.Nu måste jag slänga mig i soffan och försöka koppla av för att sedan sova.Jag ska nämligen upp i samma tid i morgon bitti, jepp en morgontur till...åh ge mig styrka!

Paj-sol-jobb

Ja här sitter man och äter en skaldjurspaj ,ska ut i solen om en stund för att njuta av strålarna.SEEEN ska jag till jobbet
och arbeta heela kvällen. Pust suck stånk stön!!

Egen Tvål

Så här blev det när jag och min systerdotter gjorde hemmagjord tvål !

Detta var i paketet                                                        
 


Laddad att börja
      

          
            


Så här blev det
       
        

Vi blandade i lite JL Glow och dom luktade jättegott !!!

Toppenjobb

Idag har jag spelat Boccia,varit på utflykt och ätit massa glass.Varit ute i solen och haft det bra nästan hela dagen.
Ja mitt jobb är helt okej =)

Datoreksem ?! Okej.....







Åska IGEN!

Fy helsiken vad jobbigt det är med blixtar och dunder.Men nu när det började mullra drog jag ur modemet och stängde av allt. INTE EN GÅNG TILL, nu har jag varit utan internet så det räcker.Så det så =)
Men jag tog fram tidningar och tände ett ljus och hade det lite mysigt för mig själv då det dundrade förbi!


Gammelgubben...

12 år och fortfarande ser han ut som en liten valp


Lite si o så

I dag har solen skinit :) på mig! Men sen kom de där täckande molnen,så det var bara att ge upp. Men men lite solbränna blev det allt.
På eftermiddagen träffade jag  äldsta dottern Jenny och hennes pojkvän Robban, vi tog en fika på fräcka fröken. Robban och jag delade på blåbärspaj med vaniljsås OCH den kan rekommenderas. Jag säger mumsfilibaba!!!
Innan jag åkte hem gick jag in på chilli och köpte en väggklocka jag sett.Och nu hoppas jag att den kommer bli bra där jag tänkt sätta upp den.
Nu ska jag goggla runt och försöka hitta en låång kofta i massa fina färger,vet precis vad jag vill ha.Det värsta är att det brukar vara svårt att hitta något man bestämt sig för i huvudet,men men. Är det någon som sett en,jag tar gladeligen emot tips.
Fick kantareller av syster förra veckan,de var goda och är nu slut! =)

                                   och här är klockan                 


Hello =) yippie modemet är här!

Alltså hallå, VAD gjorde vi för i tiden  då vi inte hade internet??? Jag har ju nästan haft abstinens sen blixten tog modemet förra veckan. Helt sanslöst knäppt att man kan sakna något såååååå mycket :)
Men nu har det nya modemet kommit och jag kan vara ute på nätet som vanligt igen. YEY !!
Har varit ledig ett par dagar,trodde jag skulle spendera dom i solen. Men icke,det är moln överallt. Jag har ialla fall varit och besökt  Uppsala och i Strängnäs när jag varit ledig. Men inte i eget syfte,nä gubben ville titta i olika crossbutiker. Det var ju spännande,(inte alls).
Tjing!

Bannat

Blixten tog modemet häromdagen,så jag har lånat en dator just nu.Men återkommer när jag får nya modemet. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

Bannat

Blixten tog modemet häromdagen,så jag har lånat en dator just nu.Men återkommer när jag får nya modemet. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

Fångade jag en ande på bilden?

Titta på bilden !!! Jag skulle ta ett kort som bildbevis på att jag faktiskt städade idag. På mig och dammsugaren,men det kom med något extra som jag inte kan förklara. Det som är skumt är att  under tiden jag städade , tänkte jag på min vän Minna som dog i en bilolycka 080523. Så nu hoppas jag  att förklaringen är att hon kanske hälsade på ,jag har ingen vettig förklaring till detta.



Dåsådårå

Ja,nu finns det inte flera undanflykter.DET ÄR STAD DAGS! Och jag ser så mycket fram emot att damma,damsuga och torka alla golv.Det ska bli så fantastiskt roligt. Jag har på alla möjliga vis försökt komma på varför jag inte ska städa idag,men måste ge upp.Och det behövs verkligen,tror att våran hund som ser dåligt annars snart kommer tro att vi skaffat en massa möss som blåser omkring på golvet.
Nä,nu är det dags,tänk va fint det kommer vara när jag är klar =)     Tjing!


                                         


Städa?

Tjoho,har precis kommit hem från en jour på jobbet.Skönt att vara ledig lite igen.OCH det är städa väder,vilket är mycket välkommet då jag borde tagit tag i detta för länge sedan.Meeen nu är det dags,eller kanske jag skjuter upp det till i morgon då jag är helt ledig.
Skjut inte upp något till morgondagen...=D jag vet...men hallå.En dag till bland alla dammråttor kan ju inte spela någon roll.

Ingenting

Jepp,då ska man iväg och jobba snart igen.
Var hemma hos lilla mamma igår och konstigt nog hade hon inte spikat upp hyllan. Så vi SKRUVADE upp den vilket man bör göra,men som inte är så självklart för mamma. Ja ja så kan det va.
Jobba idag igen,men man ska inte klaga jag var ju ledig två dagar innan helgen och är ledig två dagar efter :D
Solen skiner och himlen är blå,allt är sååååå bra.Lunchtajm - dusch -jobb....så ser det ut.
Tjing

Help on the way

Nu ska jag alldeles snart äta min grötfrukost,sen ska jag hem till min mamma.Hon behöver hjälp med att få upp en hylla på väggen. Och eftersom hon tänkte spika upp den trots att den ska borras upp,så var det dags för mig att rycka in. Hon har nämligen inget tålamod och kan klara av allt själv,men hon gör det på sitt sätt.
Som att spika upp en hylla som ska borras upp, oj oj.
Det kan vara så att hon inte orka vänta på mig,och den är uppspikad när jag kommer. Vi får se!!






Åska o Blixt

Idag har det varit riktigt åskväder    med rejäla blixtar. Så det blev att släcka alla lampor och sätta




sig vid köksbordet med ett korsord.  Ska nog inhandla lite spel för kommande oväder. För det här är nog bara början. Fy bubblan!!

Jag vill ha pooool

När vi var på Lanzarote hade vi egen pool,det var supermysigt.Men nu är jag hemma och det är het het het och jag har INGEN pool! Snyft snyft :(
Men jag drömmer mig tillbaka och hoppas på att få en pool en vacker dag!



Getingar--------------------------

Jag tycker att getingar borde förstå att när jag springer IFRÅN dom,att dom inte ska följa efter mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usch och fy bubblan.



Egen tvål

 Min systerdotter och jag ska göra egen tvål,enligt hennes önskan. Det finns massor med olika saker man kan tillverka själv. Tex suddegummi (ser konstigt ut,stavas det så) och smycken mm. Men vi börjar med tvål tillverkning så får vi se vad vi hittar på nästa gång.

Ledig dag

Nu är jag ledig i 2hela dagar, yey!
Men jag vet inte vad jag ska göra,fortfarande behöver jag städa.Och,vem bryr sig?!
Det är ju för varmt,det går bara inte.Så därför bestämmer jag här och nu att jag städar när det passar mig,alltså då det blivit lite svalare. Så jag ska nog sola lite,och bara vara ledig och må bra, mmmmm låter bra.

RSS 2.0