God morgon

Jag har sovit gott,och ganska snart jag la huvudet på kudden.Och jag unnade mig sovmorgon också.idag har jag lite att se fram emot.Jag ska gå på teater,jättekul!men innan jag ska iväg på det så har jag lite annat att göra.Dels ska jag iväg på stan,kom på härom dagen att jag skulle vilja ha en sommrig kjol.har ju oftast knickers nu för tiden.men sen är det ju det där att man redan i huvudet sett en kjol man vill ha,modell och så.Så nu är kruxet att hitta den men jag får ge mig ut och leta.
ha en bra dag!

gääsp

ja här sitter jag!kan inte sova.Det är konstigt egentligen ,man kan vara så trött så man kan somna sittande.Men så fort man lägger huvudet på kudden då är man helt plötsligt pigg.man vrider och vänder hundra ggr fram och tillbaka,men nä.
ingen sömn.så går man upp,ja då blir man snart trött igen.varmt är det också,och inte för att klaga men nu står ju luften liksom stilla.innan värmen kom klagade man och undrade vart sommaren tagit vägen,nu storknar man nästan av värmen och önskar lite vind ialla fall.Näe jag känner mig ju himla trött så jag ska göra ett nytt försök!
Natti Natti, hoppas jag

Sola inte som jag

ja jag var ju lite kaxig igår och skrev att det var tur att min hud var tålig i solen,tjena!Min hud sa ifrån,i morse när jag vaknade hade mina ögonlock blivit typ en ganska modell större!
kan ju bero på att efter jag solat satt vi ju i en trädgård och fira ett födelsedagsbarn,och solen gick ju inte precis i moln.
Blev nog aningen ganska så mycket för mycket sol.
Så alla som ska ut i solen idag eller kommande dagar,var rädd om era ögon.jag ska hädanefter alltid täcka mina ögon vid solning.Huga!

AJ AJ     

Jorå

nu är jag mer än röd.Så går det när man tror att man måste sola ikapp det man inte hunnit!Lika vannsinigt korkat varenda gång,varför lär man sig aldrig?
Tur att min stackars hud är van vid sol annars hade jag nog fått brännskador.Det var ju sååå fruktansvärt skönt att ligga och slappa så jag hade inte en tanke på tiden.
I natt blir det isbad i sängen :)

Ledig

jepp, idag är jag ledig efter 8 dagar i sträck som varit rätt så tuffa.Jag låg och drog mig så länge jag kunde,låg och tittade på solen som är och hälsar på idag också.kan väl inte bli bättre.Så förmiddagens planer är att ligga på altan och bara njuta av värmen!
Sen ska jag hinna hälsa på dels systers karl som fyllde jämnt igår,och eftersom jag jobba 08.30-22.00(pust) så får jag fira honom idag.Sen har jag en vännina som fyller halv jämnt idag så dit måste jag också åka.
Så bara för att man är ledig finns ju lite att göra.men som sagt först och främst ska jag lägga mig i solen.
see you! 

Får jag presentera Baloo

Fångade min dotters hund på bild när han satt fint och "ler" till kameran!
Ibland blir bilderna lite mer än man tänkt sig,ville bara dela med mig den bilden!





Ingen ork

Förstår inte riktigt vart alla krafter tar vägen ibland?Jag har verkligen inga just nu,jobbar mycket och så är det väldigt varmt.Det kan ju vara några orsaker.Men ibland är orken verkligen borta,allt blir jobbigt.T o m sånt man tycker om,idag kände jag mig irriterad för första gången på länge.och då menar jag riktigt irriterad.Man sitter med en kölapp i handen och väntar på sin tur, och väntar, och väntar!Framme i luckan sitter någon som pratar och pratar.Kön växer och växer.Och det är som om dom där framme är i en egen värld.De ser inte alla som sitter och svettas pustar suckar, börjar gå omkring runt runt.Hallåå, det är några fler som har ärende att uträtta.Men näe,vi sitter kvar och väntar.
Och sen när man är på väg därifrån så tänker man ,att kanske skulle man vara tacksam över den där halvtimmen man fick sitta stilla  och vänta på sin tur.Istället för att bli irriterad kanske man ska passa på och njuta den lilla stund man får sitta där och bara koppla av.För man kan ju ändå inte påverka kön så mycket.Kanske man nästa gång ska byta lapp med någon som kommer in och ser stressad ut,då får man ju lite till extra tid :)

Bloggande

Jag har börjat blogga i huvudet, när jag åker till jobbet är det i gång för fullt.och sen när jag sätter mig vid datorn är det tomt.Helskumt, men det jag tänkte på idag när jag åkte var, att det är häftigt att få ta del av alla människors liv .Eller häftigt kanske inte är rätt ord utan unikt kanske,många bloggar är ju väldigt sorgliga.och det kanske är ett överlevnads sätt för många.sen hittar man bloggar man bara längtar efter att få läsa mer av,och bloggar som man inte går in på någon mer gång.och så tänker jag,vad står mitt bloggande för?vet inte egentligen,jag tycker nog bara att det är kul att skriva om egentligen ingenting.och det kan man ju faktisk göra också!
och jag tror inte att jag kan dela med mig av mitt innersta,ännu.Vem vet jag kanske pyser ut lite här och där och då får det bli så.men än så länge får mitt bloggande vara ganska obetydligt .Eller obetydligt kan det ju inte vara?Jag sitter  ju här och skriver,alltså betyder det något för mig.Och alla andra bloggar som ligger i teknikens värld och snurrar betyder något för någon!Ja, det är nog rätt häftigt ändå.!!!

Suck

idag är en sån dag.Trött,seg,tråkig,och allt annat som hör till.Och vart tar tiden vägen,jag tycker att jag bara hinner upp ur sängen sen ska man iväg till jobbet.
Ja ja ,jag vet att när man sitter där jag sitter just nu så försvinner tiden hiskligt snabbt.
Men den är som en liten magnet,man sugs till stolen och tangentbordet.
Men ska jag hinna till jobbet är det bäst att sätta fart!!

Mål

Ja,lördag morgon.Fortfarande uppsvälld av gårdagens godispåse :) Jag förstår inte varför man gör samma sak varenda gång? Man handlar en överfull påse som räcker mer än väl till fler än en,sen sitter man och tycker att de första bitarna man stoppar i munnen är goda.Men sen då,jo  när man känner att det börjar ta emot då kör man ändå ner näven i påsen och intalar sig själ att , mm vad gott! Men på måndag börjar mitt nya nyttiga liv =)
Det är nog bra att ha lite mål här i livet,mål som man bestämmer sig för att de ska bli av.Jag har några såna,ett mål är att försöka komma iväg till gotland under medeltidsveckan.Och då ska jag gå utklädd och bara njuta.Det ligger lite framåt i tiden men jag SKA genomföra det.Ett annat mål som nog mer är en dröm, är att åka till fjorden och se de fria spåckhuggarna.jisses kan tänka mig känslan.Sen skulle ju den där resan till skottland inte vara så dum,vill gå bland alla gamla byar och titta på gamla slott.Jaa,så är det och någon gång kanske jag får uppleva detta .Men får jag inte det då är det ganska skönt att ha lite mål att drömma om,det är ju inte helt fel.
Men det lilla mål jag har idag är att ge mig iväg till jobbet.
ha en bra dag :)

Jaha

En ny dag till ända snart,och vart tog denna dag vägen?Varit och köpt glass med dottra.Mayan magnum mystica :) hur kommer man på alla dessa namn?!Den var faktiskt helt ok men ganska mäktig,räcker med en vill säga.
Är vannsinigt trött idag,beror nog på jouren.Man sover ju inte som hemma och sen blir det ett ganska långt pass 24 timmar. Love it anyway.
Jag tänker ju mycket på Minna,det går verkligen i vågor.Hon tyckte väldigt mycket om james blunt och de spelade givetvis Godbye my lover och cry på begravningen.Väldigt fina låtar, men kruxet är att det är som om jag har fått en inbyggd stereo i huvudet som bara spelar en låt hela tiden och det är godbye!
Kanske är någon form av sorgearbete,men det är rätt så jobbigt när stereon startar på natten om och om igen.
Det finns nog inte mycket att göra hoppas att det är en bärbar stero som går på batteri och att de inte är uppladdningsbara :) jag kanske ska göra helt tvärtom,istället för att undvika låtarna (det gör ju så ont då) så ska jag spela dom hela tiden! Allt för dig Minna,här kommer CRY.




IDAG

är en ny dag :) Djup suck,varför den kom vet jag inte riktigt.idag är en ny arbetsdag med en ny jour. Jag älskar verkligen mitt arbete men ibland känns det lite tungt.Och när jag känner så får jag lite dåligt samvete.
Vet inte om det är för att jag arbetar med människor och för att jag alltid vill ha den där yes känslan när jag ska till jobbet.
Det absolut värsta jag vet är människor som väljer att arbeta tex inom vården,som sen visar sig ha noll respekt och ödmjukhet för sin medmänniska.Och det värsta av allt är att jag sett det själv,visserligen gjorde jag något åt det men allt som inte syns,det får mig att bli så mörkrädd.
Jag kan inte förstå att man väljer att arbeta med andra människor när man inte tycker om det,jag säger bara BYT JOBB FÖR I H........E.
Många låter tyvärr sitt dåliga mående gå ut över stackars oskyldiga som inte fattar något,vem har inte mött den där kassörskan som fräser och slänger till en pengarna.Tänk er då den kassörskan bakom stängda dörrar med en stackare som behöver daglig vård.YYaaaijej jag blir galen,måste sluta tänka på`t annars kräks jag snart.
men jag vill bara säga,snälla ni som arbetar och ser att det förekommer saker på er arbetsplats som inte hör hemma där.GÖR NÅGOT ÅT SAKEN!!!!!!!!Ofta är de som drabbas hjälplösa och kan inte göra sig hörda själva.
Pust!
okej, nu ska dammråttorna jagas ur huset!

Färgskiftning

Jag har en ny nyans i ansiktet,knallröd.Och det är inte efter den sol jag ville ha i morse,nej jag har gått fram och tillbaka över gräsmattan med gräsklipparen.
Och inte nog med att jag är knallröd jag badar i svett,så jag ser det som ett nyttigt träningspass mitt i allt:)
Ja nu vet jag att det inte låter så trevligt men jag ska strax gå in i duschen,behöver bara hitta rätt andningsteknik igen!
Blir ju extra varmt när man klipper gräsmattan med gummistövlar på,ja inte för att gräset hunnit bli så högt men man läser ju hela tiden om ormbett.Såg en orm förra sommaren ,så de kan hitta hit :)
Är väl lite överdrivet rädd för de slingrande djuren ,men men jag känner mig ju ialla fall lite tryggare när jag går där med mina stövlar på!!
Nu kan jag andas rätt igen så nu blir det skönt med en dusch,tjingeling


Onsdags morgon

Sovmorgon,näe! Är ju ledig idag men av nån konstig anledning så vaknar man alltid tidigt då.Men om man ska jobba då är man alltid trött,knepigt.
Ja ja thats life.frågan är vad jag ska använda dagens lediga timmar till?Det är inte så att jag inte har något att göra jag menar,tvättkorgen kanske behöver tömmas lite,jag har lite dammråttor som springer omkring och leker med hundarna.men frågan handlar ju om DAGENS lediga timmar.Önskar ju lite sol idag så man kan ligga och loppa sig på altan,det känns ju inte helt främmande.
Men först och främst ska kaffekoppen tömmas så jag överhuvud taget börjar fungera,sen ska gröten ätas upp.Och det är ett helt företag,gröt är nyttigt,det är bra att äta gröt till frukost.Hm ja trott (stavas det så?) eller ej men jag tvingar i mig en tallrik varje morgon pga att jag känner mig nyttig då trots att det är svårt att svälja varje tugga.men vem vet ,om ett tag när jag vant mig kanske det är den godaste frukost jag ätit?!
Näe nu ska jag hälla upp en kopp kaffe till och äta min stora tallrik med gröt,utan mjölk!

En supertjej!

 Jag vill skriva några rader om MINNA.Jag lärde känna henne för ett par år sedan då hon kom in som en frisk vind på mitt arbete.Hon började som vikarie hos oss, och i och med det så fick jag också en riktigt riktigt god vän.
Jag kan inte med ord riktigt förklara hur genom snäll hon alltid var,hur mycket hon alltid brydde sig om alla andra.Hon hade tid och plats ALLTID för alla runt omkring sig.Hon var expert på att bry sig om, hon hade stenkoll på vad alla behövde och letade efter.Hon fixade och donade så det stog härliga till.
Var man ledsen så nog var hon där, trots att hon själv ibland behövde en axel att gråta mot.Hur hon orkade och hur hon lyckades få ihop all tid åt alla människor runt omkring sig är och förblir ett mysterium.För mig är det en stor stor sorg att hon inte finns här hos oss mer.Jag kommer alltid att ha Minna i mitt hjärta! Jisses tjejen vad jag saknar dig!!!!!
Lyssna på sången och glöm inte era vänner,Till dig Minna 


Grubbel

jag funderar lite då och då,sista tiden ganska mycket. hur kommer det sig egentligen att människor låter sig manipuleras på olika sätt till ett sämre mående?jag menar många lever ett liv de inte vill leva egentligen.det kan ju inte bara vara ett invant mönster "att man låter det gamla ha sin gilla gång"? Eller?
Tänk nu om man lever en gång,varför ge bort den viktiga tiden av sitt liv till något man inte vill?och livet går fort.
Alla ni därute som sitter och säger att ni egentligen inte vill ha det som ni har, GÖR NÅGOT ÅT SAKEN,ingen annan kommer göra det åt er.Och jag vet att många säger "det går inte",joho det gör det visst.För om man säger så då är det för att man INTE vill ändra på saker och ting.ALLT går med lite jäklar anama,om man bara bestämmer sig!
Börja tänk lite på er själva,gör vad ni verkligen vill.Det är ni värda allihopa!!!
Bara så ni vet :)

jisses

ja,så var den jouren slut.Ännu tröttare än igår men men.man ska ju inte klaga jag har ju ett jobb i alla fall.
ska försöka tillaga lite mat,blir nog en findus matlåda idag :)
Ibland är det så skönt att det finns såna lådor i kyldisken!

Måndag morgon

jaha då var det en ny vecka,jisses vad snabbt dagarna går.Börjar jobba i eftermiddag och har jour så nu är det bara att ladda batterierna.Börjar känna att semester inte vore så dumt,men men tar man tjänstledigt för att prova ett nytt jobb.Då är semestern lite längre bort i tiden :¨(
men jag är lika glad för det ,lite tröttare än vanligt bara.:)

NU jäklar

Jag är inne och skriver för andra gången IDAG :) det tar sig! Men jag kände när jag läste på denna kakburk att detta måste jag visa.
Det står "bakad med SMÖR", rätt häftigt att det finns kakor som fortfarande bakas med smör i dessa light tider.
Är det inte light så är det fibrer eller fullkorn.Fullkorn infinner sig ju i det mesta nu för tiden,i ALLT.
Jag tror på att man ska äta vad man vill men i rätt mängder, och ta en liten promenad dåoch då så mår nog kroppen  helt okej! och lite bra nattsömn förstårs. Så nu är det bäst att jag går upp och lägger huvudet på kudden.Tv:n på och sen brukar john blund komma ganska snabbt

2008-05-16

Det var då (morr) satt precis nyss och skrev massor,men givetvis fubblade jag bort texten.Något som jag bara lyckas med alltid.
Okej,igen då !jag skulle bli bättre på att skriva på min sida.Men ibland händer det saker på vägen.
Det som hände mig var att jag förlorade en helt underbar arbetskamrat.Minna, Det gör ont i själ och hjärta när jag tänker på henne.det är konstigt att man skulle vilja säga massor med saker till henne nu, som man inte gjorde då.Men jag vet att hon visste att hon hade en stor plats i mitt hjärta.
Livet går ju inte i repris,vad vi vet :) !Så man ska nog försöka få ut det maximala av varje dag!

RSS 2.0