Jag hatar blåsor

Jaha, då har man fått en jäkla skit blåsa på tungan igen. VARFÖR måste dom dyka upp i min mun hela tiden? De gör så jäkla ont...ont...ont. Det finns ju medel att smeta på från apoteket som ska mildra,men kan någon tala om för mig hur faan får man det att sitta kvar???? Det är ju fullt med saliv i munnen....BLÄ

Så är det

I dag är det 1 vecka sen....nu går dagarna utan tårar hela tiden. Men jag tänker ju fortfarande massor på lilla kompisen.
Jag funderar lite på hur det ser ut på golven..de kommer vara lite dammigare än vanligt ett tag. Och det beror på att jag vill hålla kvar lite av Baloo....ja alltså han fällde lite hår. Jätte knäppt kanske en del tänker, men va fasiken..det hjälper mig just nu.


Min känsla just nu

illamående tom sorgsenhet

En ny dag

Idag är en ny dag...varje morgon är en ny dag.
Jag känner en klump i magen varje morgon....en tuff morgon varje ny dag. Just nu är det jobbiga nya dagar, för jag har förlorat min svans. Jäkla helvetes jävla faans skit skit.
Jag har aldrig tänkt mig att inte Baloo skulle finnas, utan man lurar sig själv på något knäppt sätt. Man har väl snuddat vid tanken,och då menar jag snuddat.Sen har man förträngt den blixtsnabbt och inte låtsats om den. Men nu har den nya dagen kommit ifatt....det är en ny dag.
Jag tycker inte om den....men jag kommer få vänja mig, även om jag inte vill!

Mår illa......

Det går inte över...jag mår jätte illa? Man säger att tiden läker alla sår...men jag läste någonstans att det inte är så. Utan att tiden mildrar alla sår, tror mer det stämmer.
Har man inte förlorat ett djur som varit ens vän hela livet, är denna sorg kanske svår att förstå. Men denna sorg är lika svår och förtvivlande som vilken annan sorg.







Tårarna tar inte slut.....

Jag mår illa och har en klump i magen som gör ont. Det är tomt i huset.
Från det att jag gick upp på morgonen tills kvällen
, hade jag en liten kille som följde mig vart jag än gick. Varje morgon började med att jag vände mig om till sidan av sängen där hans säng står bredvid min. Jag klappade honom och sa god morgon, sen gick vi upp och jag stannade vid trappan ner. Där väntade jag tills han sträckt på sig och kom fram för att bli buren ner.
När vi kom ner släppte jag ut honom direkt, och sen när han var färdig ute tog vi morgonmedicin ihop.

Hela dagarna, alla dagar året om hade vi små procedurer vi gjorde tillsammans , det är en extremt jobbig process att gå igenom just nu.
Någonstans tror jag man lurat sig själv, jag tänkte nog att han skulle vara hos oss alltid.
I mitt hjärta måste jag ändå tänka nu, att det är skönt att han inte har ont eller lider mer nu. Och jag tror han kämpade de sista dagarna för våran skull,
Jag är tacksamma för varje dag han var hos oss, vi älskade honom så mycket.




Ont i hjärtat

Just nu finns det inga ord i hela världen som kan förklara den sorg jag känner......

Jisses Baloo vad jag saknar dig....men jag hoppas du springer omkring och leker med dina gamla kompisar. Den tröst jag har är att du inte behöver ha ont mer.

Världens finaste Baloo




Sorg

Känns som om jag ska gå sönder i tusen bitar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=( =( =( =( =( =(

Just hemkommen från veterinären igen....hemma för att samla kraft för att ta ett beslut.....

OJ OJ vilken dag

Jag är supertrött,har suttit hos veterinären nästan exakt halva dagen. Baloo blev dålig igår och började hosta slem, och eftersom han har hjärtfel trodde jag han börjat få vätska i lungorna. Men efter röntgenbild så visade det sig att det inte var så.
Däremot har han en infektion i kroppen och med hjärtfel klarar han inte av det. Så med recept på penicillin i handen trodde jag det var dags för hemfärd. MEN jag hann ut till gräsmattan utanför veterinären, där kollapsade Baloo! Han kräktes samtidigt som han ramlade ihop i kramper.
Jag lovar att jag fick panik,jag trodde han dog!
Jag sprang in för att hämta hjälp och de kom ut och hämtade honom. Det visade sig att han behövde få antibiotika och furix (vätskedrivande) intravenöst på en gång.
Herre jösses, TÄNK om jag hunnit sätta mig i bilen och börjat åka hemåt !? Fy fasiken vad otäckt, hade inte varit en bra kombination.
Nu är vi hemma igen och han mår efter omständigheterna bra. Lille gubben :)


Fy för vuxenmobbare

Vuxna människor som mobbar sina arbetskamrater gör mig fullständigt rasande.
Man behöver inte älska alla, men man ska faan ha så mycket vett att man vet vad respektera är. Och de som inte vet vad det innebär borde få byta arbetsplats.
Tycker det är helt fel att den som känner sig mobbad ska behöva söka sig nytt arbete. Vad ger det för signaler??????
Det är också väldigt otäckt när mobbare får medhåll av chef, för att chef tycker om mobbaren. Lite rövslickeri brukar ju löna sig hos oproffisionel chef!!!!!!!!!!!

ÄCKLIGT ÄCKLIGT !!!

Tycker givetvis all slags mobbing är oacceptabelt.

Skoltrött

Ibland, men bara ibland, blir jag så jäkla himla skit skoltrött. Men idag har jag varit i skolan och allt känns rätt så okey. OCH det är bara till december kvar att plugga,sen ska jag ut på Lian. Då ska jag vara på akuten och operation, hur intressant kommer det bli?! Jätteintressant,tror jag.
Sen är jag ju färdig i mars,vore katastrofalt skitdumt att hoppa av nu. Näe sista rycket nu,det här fixar jag ju. Näsan i böckerna.....ett litet litet tag till =)

God Girl !!!!  yeah

ZZZZzzzzzzz

Jag har jobbat natt....är som en zombie igen. HUR ska jag klara ut det här egentligen? Kommer jag klara av att jobba natt? jag börjar bli lite förvirrad...alltså mer än vanligt.
Jag beundrar er alla som klarar av att jobba natt och sen gå hem och sova flera långa timmar. JAG KAN INTE, fasiken....sover ett par timmar sen går det inte mer.
Så man kan säga att jag får tänka efter ordentligt...kan...kan inte....kan ....kan inte.....hm.
Jag är trött :S



I dag skickar jag en stor kram

TILL ALLA SOM SER DETTA !!!!!!

Massor att göra.....

Jajamänsan fattas bara...idag är det träningsdag! Har ju fuskat en del, eller ganska mycket. Men det är ju så himla gott att äta ,och det som är mindre nyttigt är godast att äta. Sen ska skolarbetet bli färdigt,tentamen ska skickas in. Jaa,har lite att göra idag! Ska rensa en garderob också,det var ett tag sen jag var där inne.Kanske hittar massor med spännande saker =)

Jag tänder ett ljus

Detta ljus brinner för dig Tino



Sova? snart :S

Okey,1 timme blev det. 1 timmes sömn, efter en lång arbetsnatt. Och nu är hjärnan full,mer full än igår! Och när jag skriver full menar jag inte full av energi.Nä,typ bakfull . Jag måste få lite ordning på sömn efter vaken nätter känner jag.
Annars kommer detta inte att fungera alls...suckilipust!


GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP

Jag borde gå och lägga mig typ , nu! Fryser och känner mig sjuk, men jag är inte sjuk. Jag har ju bara jobbat natt nr 2, bara o bara :S
Så soffa lilla eller tre sits, here i come! Trött trött fi fasiken...blä

Nu är jag trött

jag har jobbat natt igen.....och nu är hjärnan så där konstig igen.Och jag har en natt till,nu inatt. När lär man sig att sova som man ska och behöver??? Jag slumrar ett tag,sen går det inte mer. Jag törs knappt tänka på hur min hjärna är i morgon....Förhoppningsvis kan jag sova mer i morgon.

Konstigt att man kan vara så trött men ändå inte kunna sova,men jag antar att min kropp kommer vilja sova i natt då den inte får det.



Vilken designer

Min mamma sydde alla kläder åt min syster och mig när vi var små. Hon sydde även sina egna kläder, tänk om hon hade fortsatt?! Då hade hon nog varit en riktigt cool designer =)


Underbart

Jag vill dela med mig av det som möter mig varje morgon, jag är såå tacksam för detta :


Jag ..volvoägare :S

Min älskade lilla racerpärla är såld



Och jag har istället blivit ägare till



Till saken hör nu att jag inte riktigt vet om detta är rätt bil för mig. EN volvo V 70...hm! Saken är den att jag fått tagit över min makes bil ,då han nu köpte en buss. Och eftersom vi inte kan ha 3 bilar tyckte han det var bra att behålla den bästa bilen. Alltså volvon!!
Men det är sorgliga känslor nu när min racer pärla är såld :(
Ja ja det är väl bara o tuta o köra,man vänjer sig väl, hoppas jag.
Ingen mer fickparkering för mig inte!!!!!!!!!!!!!!

Tack Findus

När man nu jobbar natt som jag börjat göra,så känner man sig inte särskilt intresserad av att ställa sig vid spisen o laga mat.
Och då är det himla tur att det finns frysta kycklingspett och Findus alla möjliga bra påsar. Så idag blir det en extremt lätt men ack så god middag,allt på en plåt, 20 minuter i ugnen =)
Och vill man ha lite sås till så finns ju Rose peppar sås, Blå band !!!!


Hinner inte

Jag hinner inte blogga själv nu för tiden,jag har hittat sååååå många bra bloggar som jag måste läsa.
Och det tar tid =) men jag återkommer snart............

Nattjobb klart för denna gång

Oj oj oj oj,jag känner mig överkörd eller manglad eller som om jag kört ett extremt hårt träningspass!
Men det jag gjort är att jobba natt i helgen, fre till lör och lör till sönd. Måste lära mig att sova bättre men det är inte lätt. Vaknar man till lite så är det kört,då ska man på toa,man blir lite sugen på nåt mm. Så det är tur det är klart för denna helg,nu får jag vila till tisdag.

ps.hjärnan blir helskum...funkar bakvänt när man inte sovit ordentligt.

Ett ord idag

TRÖTT

Nattjobb

Jaha ja, nu sitter jag här. Borde nog egentligen sova lite. Jag ska om 2.5 timme gå på min första vaken natt på jobbet. Men hur lätt är det på en skala att sova när man inte är trött?Inte lätt alls vill jag påstå.
Så förmodligen kommer jag vara i ett ganska så hysteriskt läge vid sådär 03.00-05.00 :S
Men jag lär mig väl vart efter hur man ska göra när man jobbar natt. I hope :)

Måtte klockan gå snabbt inatt.....


Jaha...kallt

I natt har det varit minusgrader,så nu börjar väl hösten komma på allvar.Men minusgrader!?
Och under dagen ska det bli 10 plus grader.Himla snurrigt vädret.

Idag ska jag träffa lilla mamma,det var ett tag sen.
Vet inte riktigt om jag ska hjälpa till att flytta idag, men det får jag nog veta vart efter. Men det hinns väl med, även om man skjuter upp det lite.

Funderar på att köpa en tröja jag såg igår när min syster o jag var på stan, blev ju lite förälskad i den. Men men måste tänka efter noga,har ju egentligen inte råd, blä!

Ska leta fram lite varmare kläder,det är dags för det nu =)



Vissa dagar..

Ibland önskar man verkligen att man skulle kunna vara den där lilla flugan på väggen!
Bara för att få lite information som man vill ha....men bara tillfälligt.


RSS 2.0