Kul dag !

Idag var sista introduktionsdagen på nya jobbet. Vi gick ut tillsammans och åt lunch buffe sen spelade vi Bowling. Jisses, vad kul det är att bowla. Något man faktiskt borde göra oftare, ibland eller oftast gick klotet ner i rännan . Men lite då och då fick man till en strike, skitkul!
Jag vill mera..... =)



HA ha ha ha


En fråga: Går det att äta häst liniment av misstag?
Svaret borde vara nej.......men ja det gör det.......
Tack Tina för kvällens skratt............ha ha ha kan inte sluta......ha ha ha



Jag undrar

Jag tyckte själv att jag hade hamnat i en något sånär vikt jag tyckte om! SÅ jag undrar ,vart kom alla nya kilon ifrån helt plötsligt????

Ja ja kan kanske bero på mig själv...bara att börja om då rå.


FIII FASIKEN

Detta är ett minne blott :


Som ni ser..

är jag arg just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE THIS =)


HA HA HA

Jag skrattar ihjäl mig själv,för jag är så jäkla pantad!!! Tror ni boken har öppnats??? NEJ NEJ NEJ !För i helvete .....jag måste skärpa mig typ nUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. suck

Plugga....buhu...

Självklart borde jag sitta med näsan i böckerna och vrålplugga.....VARFÖR gör jag inte det då rå???
tappad motivation.....jisses vad jag önskar den kom tillbaka. Jag kommer eller rättare sagt jag HAR halkat efter rejält. Så jag ska försöka..NEJ JAG MÅSTE ta mig hårt i kragen för att ställa detta till rätta igen. Och därmed basta..så var det med det.

jag ska jag ska jag ska

En fråga?

Varför går det aldrig att koka makaroner till det antal man är? Det blir ju alltid till en hel stad,nästan!

Byter jobb

Jag är inte mig själv just nu. Jag håller på att byta jobb,vilket innebär att jag just nu arbetar 8-17 VARJE DAG. Vilket innebär att jag inte fungerar alls,vilket innebär att mitt liv är i fullständigt kaos. Jag beundrar alla som klarar av att ha ett 8-17 jobb! JAG GÖR DET INTE!! Jag vill tillbaka till mitt normala liv, vilket dröjer en och en halv vecka till :(
Oh my god............


Dålig =)

Jag är extremt dålig på att blogga och just nu värre än någonsin. Men så kom jag på att bland alla duktiga ,bra och roliga bloggare måste det ju finnas en som är dålig också =)
Och det är jag,tjoho!

AJ AJ så dumt det kan bli

Har fått stelkrampsspruta och penicillin då vår hund tog fel på sitt ben o min tumme.
Kan tilläggas att han ser VÄÄÄLDIGT dåligt .

Idag....

Först vill jag bara säga att jag hade en helt underbar kväll igår.Mina arbetskamrater lurade mig en hel del,men kvällen avslutades med grillning,gott att dricka och massor med glada skratt!!!

Idag är en annan dag,en ny dag. En dag då jag fått information som gör mig så fruktansvärt fruktansvärt ledsen. Hur jag ska gå vidare med detta ska jag ta ställning till i morgon,orkar inte idag.


STOR SUCK!

En dag med fjärilar i magen

Idag våndas jag lite,dels för att jag missar ett fältstudiebesök.Skulle varit på Ryhov i Jönköping idag,men då näsan är lite rinnande fick jag avstå.Är ju inte speciellt snällt att kliva in på ett sjukhus med eventuella virus i kroppen.
Ja,sen våndas jag lite över klockslaget 17.15 :) Då kommer mina kära arbetskamrater (snart fd,tyvärr) att hämta mig.De ska bjuda mig på middag,men igår kväll kom det sms om att "nu är det snart dags" "klä dig varmt" mm.Så nu börjar man ju bli lite orolig,de kan nämligen hitta på vad som helst. Pust,det börjar bli lite fladdrigt i magen! Men men, det blir som det blir och jag får väl  snällt följa med. Jisses!


Ingenting alls egentligen

Idag är en ny dag :)
Jag har fortfarande lite ont i halsen,vilket är ett litet skit problem.Det går över, inget att klaga på faktiskt. Så vad gör jag idag? Jo,repeterar operations sjukvård och hygien.
Sen ska ringa mamma och se om hon vill följa med o köpa  skor,är  orolig för henne då hon börjar bli  höst deppig. Så jag hoppas jag kan pigga upp henne ,bjuda på lunch och bara umgås .
Nu ska jag äta frukost,gröt utan mjölk =)


Nej Nej Nej

Jag har känningar (tror det stavas så) i halsen,det kliar och börjar kännas tjockt.
Fiii fasiken.....för det är väl inte??




Fy för dessa

Kolla i glaset,fy bubblan!
Vill verkligen att dessa stora håller sig utanför denna dörr.




Facebook?!

Okey,jag erkänner! Jag har som så många andra skaffat facebook,vilket känns lite konstigt på ett sätt. Man hittar massor med gamla kompisar och skolkamrater.Man kramas o skickar blommor och en himla massa saker till varandra fram och tillbaka.
Vilket egentligen om man tänker efter är ganska märkligt. Man blir tonåring igen,visst det är jättekul att hitta gamla vänner från förr.Men ändå,jag blir lite fundersam över detta fenomen.
Alltså,jag är 43! Ja jag känner mig ju som 25!
Men det kanske bara är så att det är så skönt ,att försvinna till en värld där allt är så kramigt och pussigt mm.
Äh,jag vet inte.jag ska nog sluta fundera på det så mycket.

Mooorrrrr

Jag sliter mitt hår och är sååå frustrerad över att det är så jäkla svårt att hitta tillbaka till studietekniken.Pust!
Läser åå så läser jag lite till, åå så lite till.......håller nästan andan...........inget fastnade.Men för i helsike,har man blivit helt tom efter sommaren?vad är det frågan om?Jag ger upp till i morgon....får försöka igen då! Blä..


Nu är det allvar igen!!!

Nu är det dags igen,fram med alla böcker! Skolan har börjat och geni knölarna ska gnuggas,hårt.
Det är inte lätt kan jag lova,sommarlovet har varit långt.Och man behöver en rejäl uppdatering!!!!!!!
Hallå,gå ifrån datorn till böckerna........diciplin........jag går nu!


Bakterier

JAG ÄR SÅÅÅ JÄKLA TRÖTT PÅ ALLA BASKELUSKER



Spider.........urk

VAD gör denna spindel precis utanför min dörr,jo givetvis har den byggt ett fint stort nät att fånga små kryp i.Men hallå,hur stora blir de nu för tiden????????? Inget jag vill ha in precis,hoppas den håller sig där den är.UTE!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0