Täbbt............=(

Buhu...buhu...jag är sååå täbbt i näsan! Ont i huvudet också...tycker så sybd om mig själv! Igår intog jag nog allt jag kunde hitta i ett försök att kurera mig. Treo, Rinexin,Nasonex, strepsils mm. Men det gick inte vidare bra,är i samma läge i dag med. Så får väl ta och hitta en bra film,lägga mig på soffan och bara vila. Den enda eld jag ser idag är den på tv,möjligen kan jag ju tända en brasa i spisen.. Ha nu en riktigt bra Valborgsmässoafton!!!



Täbbt

Fii fasiken vad jag avskyr att vara sjuk.Täbbt i näsan så jag knappt kan prata!! Nu ska jag tareda på alla de möjliga hus kurer,här ska det saneras mot bakterier eller virus! Troligast virus, men vad det än må vara så ska jag försöka få dom att försvinna..............I``l be back



Full Rulle och förkylning

oj oj oj,vilken dålig bloggare man är :S Men på ett sätt är det ju bra! Jag gör en massa andra saker och hinner helt enkelt inte med :)
Jag har haft körutbildning i 3 dagar,full rulle kan man säga. Det har varit jätte kul och lärorikt. Vi har kört olika körgårdar.Första dagen gick bra,andra dagen gick det mesta åt skogen men tredje dagen satt det. Så jäkla kul!
Däremot har jag dragit på mig en riktig förkylning,så nu snorar jag för fullt och tycker synd om mig själv.
Så nu får det bli soffan och bara ligga o vila med huvudet på kudden !!

Candyland

Det finns ett candyland,var på besök där i fredags. Det var en upplevelse och jag vill åka dit igen,helst nu! Men det går ju inte...man kan ju inte äta godis varje dag. Synd :(

EEHHHH

Va fasiken händer nu rå????????????????????
Helt plötsligt börjar det bli vit igen?????
SUCK =(


Suck

Åh, ibland blir man snurrigare än vanligt =) Jag fick lite beslutsångest angående jobbet i morse. Ska ju säga upp min tjänst som egentligen är väldigt bra, för att prova något annat. Tänk om jag inte tycker det är kul på nya jobbet,tänk om det blir jätte jobbigt eller om det inte blir en fortsättning????? Herre jösses då har jag sumpat ett bra jobb!! Oj oj oj oj,jag sliter mitt hår och våndas.......
 



Jepp

Vissa saker vill man veta och vissa saker vill man inte veta !!!

Det blåser

Tänkte bara tala om det.....

Besök

Det rör sig utanför fönstret =)






Första pussen =)

Såå gulligt!!!



Vilken tur =)

Ja ibland har man allt lite tur. Idag var det tur att det var städ dag.Var ju lite sur förrut att behöva gå ifrån solen =S Men si det var bara tur,för nu är jag efter 1 timmes solande knallröd i ansiktet. Nästan lika röd som en kräfta.
Så där ser man,inte vara för länge i solen trots att det bara är april =)







Mysigt

Nu har jag suttit i solen i en timme och det känns  som sommar,så himla skönt. Måste säga att det var svårt att slita sig, men men. Nu måste jag ta tag i städningen,synd man inte kan fälla bort taket =) Då kunde man ha kombinerat städ o sol,inte fy skam !!



Städdag :S

Ledig dag idag =) vilket innebär städdag =S  Vi har födelsedagskalas här i morgon och jag vill ju inte att damm råttorna ska jaga våra gäster =)

Så det är bara att plocka fram städ grejorna, men jag måste nog gå ut en liten liten stund. Solen skiner ju och jag vill ta del av den innan den försvinner.

happy =)

Idag har jag varit på mitt nya kommande jobb. Vi har haft introduktion,så jäkla kuuul! Och så skiner solen också.Fi fasiken vad nice det är =) =) =)

Ålders haka?

Alltså hallå, har jag fått en ålders haka????? Jag vill att den ska försvinna!!! Är det så här det blir efter 40?? Nä fasiken heller,nu ska ålders hakan definitivt BORT.
Önskar man kunde säga simsalabim,men jag får jobba på det istället =)


Muahahaha

Självklart har jag nu på morgonkvisten sprungit som en gasell,även om jag inte såg ut som en sådan sprang jag ialla fall snabbt =)
Så nu har jag förhoppningsvis lurat bort kalorierna jag stoppade i mig igår....snart dags att jobba =) See you

 puss o kram



Blä

Jävligt ont i magen och fruktansvärt dåligt samvete,varför jo :




Och som om inte det var nog....jag rapar chips också

får träna dubbelt upp i morgon =S
 


Duktig =) tjoho =)


DÅSÅ, fii fn vad jag kännetr mig duktig dårå!!!
Tränat hårt en halvtimme på crosstrainern och sprang sen hysteriskt fort på löpbandet i 5 minuter.
Ja ja 5 minuter ÄR svettigt kan jag lova,om man springer så man nästan ramlar av bandet =)
nu behöver jag duscha...så mot vattnet =)


Nix

Blev ingen god glass igår =( men jag geggade ihop lite mjölk o massor med oboy pulver =) Smaskens var det !!

Glass

Jag är så sugen på glass i stora lass,funderar skarpt på att tvinga min yngsta dotter att följa med in till stan och handla =)


vad vill jag ha ???? Mumsfilibabbaaa       






Hohojaja

Tjing tjong baljong! Mer än så blir det inte nu =o)


Today =)

Jepp idag är en ny dag !! Och jag ska börja jobba igen efter lång praktik. Och det ska bli kul, men idag ska jag bara in på möte mellan 13-16. Börjar lite lugnt med andra ord =)
OCH dessutom ska mina arbetskamrater få ta del av mina nya planer! Jag ska nämligen säga upp mig. Kommer att byta jobb =) Och det känns så jäkla spännande! Jag har fått ett vikariat med chans till fortsatt jobb.Kan bara inte säga nej. Så är det med det!

Minnas Födelsedag!

I dag är det Minnas födelsedag! Vart du nu än befinner dig i vår atmosfär så skickar jag tusen pussar och kramar till dig. Och jag hoppas du kan fånga upp dom!!
GRATTIS min vän, saknar dig massor!


Bröllop med förhinder

I går stog min dotter med sin man framför prästen,efter att han sagt ja till prästens fråga var det min dotters tur att svara. Hon sa NJAAa!!!!!!

Vilken tur att jag satt i en teater salong! Jag var nämligen och såg Väskan Klar på Saga teatern i Linköping.Och den var sååå jäkla bra,har inte skrattat så mycket på länge!!

En bild på min dotter som motstridig brud :)



Lååååång Fredag

Idag är det en lång fredag =) Men en rolig sådan, jag och flera med mig ska gå på teater =) Det ska bli så jäkla kul,det var ett tag sen man var på något sådant.
Och det blir ju inte mindre bra när ens dotter är medverkande på scen....I love it!!

Föreställningen heter Väskan Klar och  här är en bild därifrån:






RSS 2.0