Arbetskläder INTE privata

Hallå alla som arbetar inom vården och går arbetsklädda på stan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SENASTE TIDEN HAR JAG SETT FÖRVÅNADSVÄRT MÅNGA GÅ MED SINA ARBETSKLÄDER PÅ SIG PÅ STAN??????????????????????????
DET FINNS ETT SYFTE MED ARBETSKLÄDER!!!!! NÄR MAN LÄSER TILL NÅGOT INOM VÅRDYRKET,SÅ LÄSER MAN MASSOR OM SMITTSPRIDNING OCH HYGIEN!!!!!!!!!!! HUR SMART ÄR DET ATT INTE BYTA OM INNAN MAN GÅR UT PÅ STAN ????????? INTE ETT JÄKLA DUGG !!!!!!!!!!!!
HAR NI GLÖMT BORT VAD NI SKA REPRESENTERA?????????
TA FRAM BÖCKERNA OCH LÄS PÅ IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hujeda mej..............

Och ännu mer =) =)


Mer presenter =) Spikmatta ska bli kul att testa





paketöppning :)

Idag har det varit min dag,eftersom det är min födelsedag =)

Så här är lite bilder på presenter




?????

ENA STUNDEN SPÖ REGNAR DET....FÖR ATT HELT PLÖTSLIGT BLI SOL......SEN STORM MED SOL...OCH NU SER DET UT SOM OM DET SKA BLI REGN IGEN.....SUCK

Regn Regn.....

Ja man kan ju säga att det regnar "lite". Men idag gör det inte så mycket faktiskt,tycker jag.Jjag ska nämligen ta tag i lite städande, vilket jag skjutit upp ett tag nu.Men idag är det en perfekt städ dag.
Så nu jäklar.................................städtanten är på G


:S

Efter att jag handlat rätt så mycket idag,eftersom jag fick pengar att inhandla till mig själv.
Då jag har födelsedag snart och min man tycker det är smidigt att göra så,vilket jag tycker är kul. Eftersom jag verkligen får skämma bort mig själv. Så har jag nu så här på kvälls kvisten fått dåligt samvete.
Jag har en vän som verkligen inte har det så bra just nu. Och det känns så där just nu...glädjen i alla fina saker försvinner lite. Och det på grund av att jag av hela mitt hjärta förstår dennes situation. Jag VET verkligen hur det är att äta blodpudding 7 dagar i veckan eller makaroner med ingenting till. Och man sliter som en galning för att få ihop varenda krona.
Och på något sätt kommer den där känslan tillbaka och jag mår lite illa över mitt eget frosseri idag.
Önskar att alla som har det knapert,lyckas på något sätt att vända det så att de får det bättre!!!

SvinFlunsan :S

Måste erkänna att jag tycker det är lite  jobbigt med denna svininfluensa. Och jag vill verkligen att alla som har hosta eller känner sig allmänt sjuka ska stanna hemma:) I dag när jag gick på stan, var det någon i ett provrum som hostade så det lät som om personen i fråga skulle spy.Och jag själv höll på att dö då...för att jag måste hålla andan. Jag vill ju inte andas in det någon annan hostar ut.
Nu har jag köpt dessa i alla fall =)


Parfym

Jag har jättesvårt att hitta parfym jag tycker om, och inte får huvudvärk av.Köpte Burberry för ett tag sedan, men fick huvudvärk av mig själv då jag använde den. Jag har alltid tyckt om Glow by JLO,den är lagom.Men jag vill gärna ha någon mer doft.OCH nu tror jag att jag hittade den idag,nämligen Naomi campbell.


Paket :)

KOLLA IN =)
 En himla massa påsar med paket, alla påsar är mina.För jag fyller år på torsdag!



Fjäril besök

Vad betyder detta?De senaste fyra dagarna när jag öppnat yttedörren,flyger denna fjäril in i vardagsrummet.FYRA dagar i rad,det är lite skumt tycker jag.Och då börjar man bli lite fundersam om det betyder något?!
Spännande att se om det blir ett nytt besök idag :)


Mycket bra att ha!!

Om man kan HLR (hjärt o lung räddning) är denna lilla nyckelring mycket bra att ha! Inuti denna finns en andningsmask med backventil. Vilket innebär att om man behöver utföra HLR på någon som kanske har kräkts (rengör man i munnen först) kan man lägga denna över munnen och göra inblåsningar utan att få kontakt hud mot hud.


Rekommenderas

Lite dyrare men ack så god,åt den med glass härom dagen..mumsfilibaba.


Champions of Rock!!!!!!!!!!!

Jag har köpt biljetter till lördagen den 24 oktober.....jepp jepp jepp =)
Längtar redan!!!!!





Semester

Jag har ju ganska sen semester som börjar idag :) men lite vemodigt är det ju eftersom det innebär att jag arbetat mitt sista pass på jobbet.Ja,jag kommer ju gå till ett nytt arbete när semestern är slut.
Så det är lite blandade känslor,men men så här ser det ut i livet.Man måste våga gå vidare även om det innebär förändring man kanske inte riktigt tycker om. Och vem vet,jag hoppas ju att det blir riktigt bra i slutändan.
Många tankar nu...................ska ialla fall försöka njuta av dessa 3 kommande veckor av ledighet.

Bubbla

Min systerdotter blåser stora bubblor


Lååång väntan :S

Jag har ringt upp Ticnet, för att beställa biljetter som inte finns på deras sida men som ska finnas !?
"Du är placerad i kö,beräknad väntetid 14 minuter.....tick tick tack minut efter minut.....efter 45 minuter får jag ett svar.
Vill inte få  en beräknad väntetid då den inte stämmer med den de säger. Kanske de tycker man ska lägga på efter beräknad väntetid? Inte jag jag är envis,och jag ringer ju för att få ett svar jag inte kan få av någon annan.
Tur de är trevliga när man kommer fram !

Vad jag är GLAD =)

Vilken morgon! Vi lämnade våran lilla Baloo hos veterinären i morse.Det var enormt tufft att gå därifrån och inte veta om man skulle få se honom igen.
Bara att gå hem och sätta sig vid telefonen och vänta. MEN, har precis fått samtalet och han klarade narkosen =) LYCKA! Jag började stor tjuta när de ringde,nu ska han vara kvar på observation.Och givetvis förstår jag att det inte är 100% ännu,men han har klarat den värsta biten och ska nog klara sista biten med. Han är en riktig liten kämpe vår Baloo!



Världens sötaste Baloo

Idag har jag ont i magen,är lite nervös.Dels så ska jag göra mitt sista jour pass på jobbet,men det värsta av allt är ju förstårs lilla Baloo.I dag åker jag hemifrån 14.00 sen kommer jag hem 8.00 i morgon bitti för att hämta Baloo och min dotter som sover hemma i natt. Vi ska åka och lämna Baloo hos veterinären mellan   8.15-8.30. Han ska då sövas,och det hade ju inte varit något konstigt med det,MEN våran lilla kille har ett stort hjärtfel vilket gör att han kanske inte klarar att bli nedsövd.Men vi har inget val,för gör de inte detta kommer han behövas avlivas inom kort.Så det är en för j...ig situation.Att bara tänka tanken, att det kanske är sista gången vi ser honom i livet när vi lämnar honom i morgon bitti!? Herre jösses...fy fasiken...kan inte beskriva hur ont det gör!
Men nu hoppas jag att vi håller alla tummar som finns att detta faktiskt går mycket bra,och att Baloo får komma hem på torsdag eftermiddag. JA SÅ BLIR DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pust

Jag är så fruktansvärt dålig på att blogga just nu,men det är ju om någonting eller ingenting.
I dag har jag ialla fall varit o beställt smörgåstårta,gjort kalops o potatis.Och så bakade jag en äppelpaj,tjoho vad jag var på gång i köket idag. Kanske skulle baka lite kakor med???????????????????????

Nytt jobb!

Sitter här och tänker på att jag snart ska börja ett nytt jobb ! Spännande men också lite ledsamt,jag har så sjukt super underbara arbetskamrater där jag jobbar nu.har aldrig varit med om maken att man kan ha så kul på jobbet,som vi faktiskt har haft. Så jag kommer sakna dom massor massor.
Men ibland måste man gå vidare och jag känner att det är dags nu.
Och jag byter ju inte stad så vi kan träffas och ha himla kul på fritiden i fortsättningen också.
Mycket blandade känslor nu!!!

Luktar plast!

Jag kan inte riktigt förklara detta,ibland blir det bara så här!




Glass å fynd

Idag har jag inte gjort många knop,handlat lite.Ja, ett litet fynd gjorde jag då jag hittade en munkjacka väldigt billigt.Sen har jag umgåtts med tindra. Vi har ätit lemon Age glass och mini tip top.
Sen får man väl säga grattis till förlovningen Madeleine o Jonas! Och till alla andra som förlovar sig idag!!!
Kim eller Jenny? Nähä, inte riktigt än.......


                                 

Glasögon :S

Jag har inte riktigt kommit överens med mig själv, att jag bör använda glasögonen.Jag har för ett tag sedan fått läsglasögon occ jag har provat dom ett par gånger. PROVAT dom :)
För än så länge kan jag om jag anstränger mig riktigt riktigt ordentligt,se nästan all text.
Men snart är det nog dags att komma överens med mig att de faktiskt är rätt okey. Men jag har fått för mig att om jag börjar använda dom,kommer jag behöva dom mer o mer.
Och sen så tycker jag nog att bågarna blev fel,känns lite stora.


Cykeltur

Jaha,då har man varit mer än duktig idag,cykeltur på sammanlagt 2 timmar =)
Det var ju inte illa,cyklade längs Göta kanal.Det är en upplevelse vill jag lova,jätte fiint.Det enda som inte är så bra är ändan...:) Och jag kan lova att jag knappt kommer kunna gå i morgon...men det gör inget. Kul var det och jag gör gärna om det.

?!/0=

Idag har jag faktiskt bara vistats i solen 1 timme,oh så bra! Jag är ju annars expert på att bränna mig ordentligt.Men nu ska det ju vara soligt ett par dagar så det är bäst att ta det försiktigt =)
Jag har handlat på rean, 2 st tunikor.Är nog nöjd med dom,ibland vet jag inte riktigt. Måste prova dem ett par gånger till. Ska lägga upp bild på dom sen.
Ska bänka mig framför tv:n och se barnaskrik och jäkelskap eller tvärtom kl 19.30. Och mer än så händer det nog inte idag.Man blir ganska så seg i värmen..................

Hund solning

Baloo tycker om att sola precis lika mycket som jag =)


Mås skit på bilen......j........ar

Ja,om du  nu skulle få måsskit på bilen,ta bort det direkt! Jag lyckades få tre stora blaffor på bilen som jag inte tog bort direkt.
Och nu för en stund sen då jag skulle ta bort fläckarna,SATT DET SOM KLISTER.
Herre jösses,jag fick skrubba bort skiten med en svamp.Vilket inte var så jättesmart,eftersom jag då repade lacken!!!! Ja, för jag tänkte ju inte på att den gröna sidan av svampen inte är bra för bil lacken.
Så jag vill bara tala om att jag just nu befinner mig på Mås JAKT...................................

Hund medicin

Det är ju alldeles strålande bra när hjärtmedicin tar slut hos leverantörer, not =(  Såå för att våran lilla hund skulle kunna må skapligt bra fick vi ta bilen till en annan stad. Som tur var fanns ett söndags öppet apotek, med medicinen vi behövde. Får ringa veterinären i morgon så man kan ha ett annat i reserv ,om det vi har nu inte  kommer tillbaka.
Är det inte det ena så är det nåt annat...............


RSS 2.0