Tjipp

I dag har jag hjälpt min dottra att flyttstäda..medans hon och hennes MDP =) flyttade. Det gick jätte bra förrutom att det var en pinne i badrummet som stog ut och attackerade min arm, väldigt brutalt! Har nu en rund röd sårig ring på armen..ja ja så kan det gå om man tillhör denna familj=)

Väntar nu spänt på bilderna från hennes nya rum!!!!

och jag bloggar dåligt...men andra bloggar så jäkla bra och jag måste läsa dom :)

chipchop

Jag bowlade igår och jag förstår inte varför jag inte gör det oftare??? Det är så jäkla KUL!!!!




Varför är mitt finger blått?

För jag är den enda i sverige som lyckats få en istapp Rakt på fingret!



20-

JAG VILL INTE FRYSA MER....ska nog gå i ide!!!!

No more please!!!!!!

Gårdagen i bilder borde jag ha,men jag hade ingen kamera med mig! Vi har en liten uppförsbacke man måste upp på innan man kommer hem. Och vad hände???? Jo bilen fastnade mitt i och satt fast stenhårt. Hem och hämta traktorn....som också kör fast....yyyyaaaakkkk.
I det Kalla och blåsiga vädret, var det tre tappra själar som kämpade febrilt mot stormen och kylan och all j...la snö som yrde. Vi svor..en ialla fall...vi grävde snö, med hämtade skyfflar...vi slet o vi frös. Och efter 1,5 timme var bilen loss och kort därefter traktorn likaså.

FIIIIIIIIIIIIIII FAAAAAAAAAAsiken vad vi älskar detta.


men solen sken lite idag =)



Vart är brevlådan?

Man kan väl säga att det blir svårare och svårare att ta sig ner till brevlådan.Men i och för sig så tror jag inte att lant brevbäraren besöker oss just nu.
Undrar om man får hoppa över de räkningar som inte kommer fram nu :)




Ja se det snöar, Ja se det snöar





Kallt

Jag fryser hela tiden,det är så för i jäkilens kallt. Skulle nästan vilja boka en resa och ge mig iväg nu bums på stört. men det går ju inte förstårs,måste praktisera klart...ta examen :)....börja jobba igen...ta mig en funderare på om jag kan eller ska byta jobb...vilket innebär att säga upp min nuvarande tjänst.....åh vad allt är svårt!!!!!!!!!!!!!!!

Boka en resa till solen lät bäst

me vill



Suckelibuck

trött,seg och så. Nu för tiden går man ju upp kl 06.10 varje morgon.Inte riktigt min grej men har man praktik på operation är det bara att gilla läget. de flesta opereras ju på dagtid.
Så är det med det!
Nu ska jag gå ut och hjälpa till i snön,och för det vill jag ju jätte gärna!! eller inte


Alla hjärtans dag !

http://www.nt.se/allahjartans2010/?p=0&ft=kim

Till Kim och Jenny

Nähä?!

Det är ett snöväder på väg in över sverige......jorå!

Beroendeframkallande


I LOVE IT VERY MUCH, jami mums!!


SOOOOLLL

jag suuuger åt mig allt jag kan....och jag vill ha meeeeeeeeeeeeer NU!


Lampan ramlade ner

Men då lagade jag den =o)


Blindtarmsop

Då har man sett blindtarmen på nära håll,  en icke inflammerad. Men man tog bort den ändå, vilket man gör eftersom man har öppnat buken.

Hm

Jorå, ibland är allt så jäkulens krångligt...och sen om man tänker efter kommer man på att krånglet kommer oftast från en själv.
Varför lyckas man alltid styra till det på ett eller annat sätt ?? Jag bara undrar..lite!

Detta är coolt

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1352475970

kan säga att hjärtat satt i halsgropen när jag såg min dotter klättra upp högt på taket..men sen fick jag veta hemlisen =) pust


Söndag - Istappar

Idag är det söndag, yes I now you now :S men ändå! Vad gör man en dag som denna? Jo, man ser till att bli klar med sin studie uppgift. Så det ska jag verkligen se till, ingen läggdags innan det är klart. För förmodligen kommer jag skjuta på det så länge fram på dagen som jag bara kan,suck.
Vill att det ska var tisdag kväll,för då har jag ett svar. Men inget är som väntans tider..ju.

Fotade lite istappar som fanns utanför fönstret, en del har liksom vänt in mot huset och suger sig fast.Har inte sett det förrut.







-


Så är det

Självklart finns det en anledning till att jag bar denna bår igår...nu hoppas jag.Svaret får jag på måndag eller tisdag. Very very spännande =)

Bara så ni vet!!

Idag har jag varit och burit en bår med 90 kg på,50 meter framåt upp för en lång trappa,ner för trappan och 50 meter framåt igen.

Kiruna

kolla in vad häftigt 
detta kan man få se på himlen i kiruna om man har tur
hoppas ni får se det, du och farmor =)
men det kanske är en speciell årstid


NEJ!

Ja,så har man skottat som en tok! Och så sätter man sig med tidningen OCH där står det att det är lite eftersläntrande snö att vänta!!
Va f...n eftersläntrar den för??? Jag vill inte se mer snö dala vackert ner till backen,det är inte vackert eller fint längre. Herre jösses för i fasiken...jag har gjort min snöängel för i år :) Och det får räcka,så det så. NO MORE SNÖ (våga inte skriva snow,vad heter snö på engelska egentligen?)

chip chip over and out


Jag längtar

TILLS JAG KAN LÄGGA EN KÖTTBIT PÅ GRILLEN =o)



När tar det slut?????


Ja,nog räcker det nu

och blir
över


Vänta lite nu......

Herre jösses amalia...jag har ju en blogg!!!!!!! Glömde alldeles bort det för ett tag! och hur gick det nu till????
Jo,jag har haft fullt upp med att praktisera på Akuten.Och det har varit sååå jäkla kul och roligt o lärorikt o hysteriskt o jag är alldeles full av intryck o känslor o så...pust! I LOVE IT.
Och nu ska jag börja ny praktik på Operation...hm..får nog försöka komma ihåg min lilla blogg trots att det händer en massa annat runt omkring!!

JEPP JEPP..så får det bli!

RSS 2.0