Grrrr

Somnade 06.00 i morse!!!!Gick upp strax innan 10.00!Ska jobba kl 14.00!
Är vansinnigt tung och seg i huvudet, blä. Och jag känner att mitt humör inte kommer att vara det bästa idag.
Kunde jag skulle jag undvika all mänsklig kontakt idag,men det går ju inte när man ska jobba, blä igen!
Tycker nog lite synd om de som måste vistas i min närhet!
Nä, skärpning! jag fixar den här dagen,absolut!!!

Skridsko underhållning

Kolla in detta


Karusellskräck, åk ej denna!?

Jag skulle aldrig i hela mitt liv våga åka dessa karuseller,skulle du??!!
Jag säger bara HERREJÖSSES!!

ONT

Ja,denna blåsa bara växer!Måste ha något slags virus eller nåt i kroppen.Känner mig allmänt hängig,men när man knappt kan prata för denna jä....a blåsa blir man ju sjuk på kuppen.
Har idag köpt något som heter Kenacort-T,jag hoppas hoppas att det kommer att hjälpa,djup suck!
Ligger i med träningen men idag har jag vilodag.har också tagit semester så jag är ledig till på söndag.Vilken lycka,yeah!
Sitter just nu och väntar på att åka iväg och köpa sallad,den ska man handla på PAUS.Supergod och superfräsch,och dessutom blir man proppmätt.
Ja, nu ska jag gå och tycka lite synd om mig själv ett tag :(


Blåsa

Jag blir så depp,nu har jag fått blåsa i munnen igen.Jag har det ständigt nuförtiden.Är det för att jag är så jäkla nyttig tro?Näe va?! Det vore ju lite konstigt.Nu har jag tränat  30 min varje dag i två veckor ( 2 vilodagar),och faktiskt har jag gått ner två kg.Det är ju lite häftigt.Nu ska jag inte väga mig mer förräns i början på september så får jag se hur det gått tills dess.Spännande!
I morgon ska jag upp till mitt arbete jag är tjänstledig ifrån och fika.Det ser jag fram emot.


Busfabriken

I dag har jag varit på busfabriken med min systerdotter och en kompis till henne.Himla kul ställe,jag tycker nog det vore kul med en sån fabrik för vuxna också.Tänk vad kul att få leka av sig allt bus som finns i kroppen.
Men nästa gång får jag väl åka med henne ensam,då måste ju jag också klättra omkring så hon har sällskap:)
Är för övrigt vansinnigt trött,jobbar ju mest hela tiden.Är ledig i morgon ,men måste ändå besöka jobbet. Men förhoppningsvis tar det inte så många timmar av min dag!?
Jag har ialla fall bestämt mig för vilken arbetsplats jag ska stanna på :) Känns bra just nu faktiskt,att jag bestämt mig alltså. Hur som helst så har jag haft vilodag i dag från träningen,frivilligt pga tröttheten.Så nu måste jag träna varje dag resten av veckan,ja i och för sig är det ju inte så många dagar kvar men men.


 Är man liten och inte når dit man vill, ja då får man be om hjälp!

 


häpp

Tuff natt med många tankar,men idag är en ny dag och solen skiner :)
Jag ska träna alldeles snart för att sedan åka och byta fiskmaten ,givetvis köpte jag fel sort igår.Men jag är ju inte helt förvånad.Men det är ju ingen katastrof går ju att göra något åt saken. Vi har personalmöte idag så det blir en lång dag.Börjar klockan 12.00 och så har jag jour.Men i morgon runt 10.00 är jag hemma igen.
tjing

Ett Ljus för Minna !

 Jag tänder ett ljus för min vän Minna idag,då hon är ute på sin sista resa på östersjön!!

Hennes aska ska nu enligt hennes önskan spridas över vattnet mellan Sverige och Finland.
Och vem vet,det kanske inte är hennes sista resa utan hennes resa kanske börjar nu!

Du kommer alltid alltid finnas med oss i våra hjärtan!


I like :)




Tungt

ja i dag var det tungt att träna,det kändes som det gått en timme efter bara tio minuter! uschanimej. Men det är bara att köra på.jag är lite off just nu.Vet inte om det beror på väder, jobb eller bara allt över lag.man kan ju ha såna dagar.
I horoskopet stog det att i morgon skulle jag vakna på helt fel sida.DET kändes fruktansvärt uppiggande.Sen i och för sig,hur många ggr stämmer ett horoskop?
Var och solade solarium idag, i brist på sommarsolen.Givetvis gick jag in i fel rum,står nummer på dörrarna.När jag upptäckte det gick jag till rätt.Klädde av mig igen la mig på britsen och startade solariet.Kom då helt plötsligt på att min klocka och ring låg kvar i första rummet jag gick in.kastade på mig kläderna lite hafsigt,sprang ut och som tur var hade ingen gått in där.Tillbaka klädde av mig igen och la mig på britsen där tiden tickade på för fullt.Ja ibland är man bra snurrig eller kanske ganska ofta he he.

Oj

Idag vaknade jag 10.45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Katastrof,så länge vill man ju inte sova.Klockan 12.00 så hade jag bestämt att jag skulle äta lunch med mina döttrar,så det var bara att kasta sig ur sängen.Jag hade planerat förmiddagen så att jag skulle hunnit med träning innan jag träffade dom.Men schi fick jag.Och eftersom jag ska jobba snart så får det bli motvillig vilodag idag!
see you 

Jag kan jag vill jag ska

Jag är lite impad av mig själv idag faktiskt,jag har gått 7,4 km på 40 minuter!! Yeah! Sen hoppas jag att jag inte ger upp utan att jag orkar fortsätta träna ett tag till.
Jag känner att jag kan andas normalt lite snabbare nu efter träningen,det måste ju kanske betyda att jag fått lite bättre kondition?! Jag intalar mig det ialla fall ,så känns det ju så himla bra.
Ska strax hoppa in i duschen ,som min dag brukar se ut så ska jag iväg och jobba.Ska bara ta lite lunch först,varma koppen (broccoli o blomkål) och två riskakor! ja ja jag vet,men så är det idag!
keep on jogging!!!!!!

Ledig, näe

Jaha skulle varit ledig idag,men nu ska jag till jobbet!Börjar i och för sig inte förräns tre,men det är ju skönt att ha ledigt och slappa lite.Nu måste jag liksom omstrukturera min dag.Jag tränade inte i morse ,för jag tänkte att jag hade den tiden på eftermiddagen.men ack nu måste jag strax byta om så jag hinner med ett träningspass ,innan det är dags att ge sig iväg.Så från att ha hela dagen på mig till lite blandad aktivitet har jag nu exakt 2 timmar kvar att använda.Såå det är bäst att jag sätter faaart!!!
Tjing

Marknad

Det är ju skänninge marknad  idag och i morgon.Det är ju nästan ett måste att åka dit.Även om alla marknader är nästan lika så är det kul att gå bland alla små saker de säljer.Och ibland kan man faktiskt hitta både smått och gott.
Det är så kul att se om man hittar det där lilla udda,och det kan vara i princip vad som helst.
så är det med det!

Pizz

Sitter just nu och lyssnar på cry,tårarna rinner och Minna jag skulle bara vilja säga att jag saknar dig!!
Kramiz min vän!

Idag

har jag hunnit med en del.tränat förstårs,vilket innebär 30 min på crosstrinern.5,6 km hann jag gå på den tiden.Det känns ju lite duktigt.Grötfrukost också,mums eh.Skjutsade sen dottra till jobbet,vi passade på att springa in och köpa lite höststövlar på vägen.Ja alltså det blir säkert lite mer sommar men det är lika bra att vara ute i god tid :)
Har varit lite snurrig  i huvudet de senaste dagarna,kanske beror det på att jag blivit så nyttig och börjat träna.Eller så beror det på den där bltr höjande tabletten jag ska ta men förtränger.Jag får kanske ta den ändå sen vartefter!?
Nu ska jag åka upp till mitt arbete som jag är tjänstledig ifrån,och hälsa på gänget där.saknar dem massor imellanåt!!!!!
Ska bara släppa ut  de två B:ena först?????!!!!!! :)

Träning

Jajamän,jag är igång.From i söndags har jag gått en halvmil varje dag! Även fast jag städat bort snö inomhus,och jag är lite stolt över mig själv.Nu är jag i och för sig expert på att sätta igång för att sen sluta lika tvärt,men man får väl vara glad så länge man orkar hålla på.Idag är det ledig dag,den har jag inte riktigt än bestämt mig för hur jag ska använda.ska se om det där biobesöket kan bli av under veckan,vill ju gå och se nya batman.Alla säger att den är jättebra,så kanske ikväll.
Nä nu ska jag äta min gröt tallrik,mumsfilibaba eller kanske inte!!


Städar

Ja,upp med tuppen.Nästan iallafall!Och min dag ser ut som igår,jag har väl kommit en bit.Städar städar. på vissa ställen i huset ser det ut som om det snöat inomhus.
Var tvungen att pausa lite,det känns som ett oändligt arbete.det är nästan som en flyttstädning,väggar, lister ,ner med gardiner! suck suck!
Skulle på bio idag men jag tror jag ger upp den tanken,känns som om detta behöver prioriteras.
Får väl trösta mig med att det blir himla rent i varenda litet hörn.Ja,då är det bara att sätta lite fart så det blir färdigt någon gång!!!!!! Oh vad kul det är :)

Regn

äntligen,kanske kanske kan luften bli andningsbar igen?! Allt klibbar,eller kanske är jag i klimakteriet?men det borde ju vara lite för tidigt för det,men man vet ju aldrig.
Ska på kalas idag,syster yster fyller år.jag frågade mitt systerbarn som är sex år,om hon visste något mamma behövde.
Då sa hon "mamma säger att jag måste byta byxor varje dag,men själv har hon samma byxor flera dagar.Så jag tror det är bra om du köper byxor så hon också kan byta varje dag" :)
Igår var jag på stan och klippte mig och slinga håret,blev ok.Men man ser ju så konstig ut när man kommer därifrån,mitt hår har aldrig varit så platt.men men.
Fikade med en vän jag tycker väldigt mycket om,kram till dig!det var så trevligt så jag glömde att jag hade en parkeringstid att passa.36 minuter försenad och givetvis en p-bot på 300:-.Thats life!
När jag kom hem hade min käre gubbe slipat vår trappa i huset,UTAN ATT TÄCKA FÖR ALLA GREJER!
Allt var vitt,jag menar verkligen allt! Och där stog han och såg glad ut ,lika vit han också.
VARFÖR snyft gråt gör man på detta sätt.och när jag frågar så säger han glatt "kom på det när jag börjat slipa och då var det ju försent! snyft gråt.
Jag kan säga att jag har en hel del att göra,och det går INTE på en dag!
gråt snyft hulk......urk

RSS 2.0